šiek tiek | juodieji pipirai |
3 stiklinės | cukinija (sutarkuota) |
6 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
5 valgomieji šaukštai | pienas |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | čiobreliai |
šiek tiek | druska |
Į didelį indą dedame visus ingredientus, gerai išmaišome. Į keptuvę pilame alyvuogių aliejų, dedame apie 2 šaukštus tešlos kiekvienam blyneliui. Kepame ant vidutinės ugnies 3-4 min. vienai pusei.
Patiekiame su grietine (ar paprastu jogurtu).
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryti pomidorai
- Šparagai su lašiniais
- Įdaryti pomidorai
- Morkų blyneliai
- Šparaginės pupelės su šonine
- Aguročiai su grybais
- Įdarytos paprikos
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Bulvių patiekalas
- Agurkų pjausniai
- Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
- Kiaušinienė paprikoje
- Mėsos apkepas
- Pupos su čiobreliais
- Įdarytos cukinijos
- Cukinijos su varškės įdaru
- Skaniausi kibinai
- Salierai tešloje
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Troškinti daržovių suktinukai
Cukinijų blyneliai
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Cukinija, sutarkuota,
3 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
6 valgomieji šaukštai -
Pienas,
5 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Čiobreliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Labai svarbu prieš pradedant gaminti išspausti iš sutarkuotos cukinijos visą skystį (tai galite padaryti paimdami rankšluostį ir spausdami), kitaip blyneliai bus labai šlapi ir neskanūs.
Į didelį indą dedame visus ingredientus, gerai išmaišome. Į keptuvę pilame alyvuogių aliejų, dedame apie 2 šaukštus tešlos kiekvienam blyneliui. Kepame ant vidutinės ugnies 3-4 min. vienai pusei.
Patiekiame su grietine (ar paprastu jogurtu).
Skanaus!
Komentarai (2)
-
eugenija
2014-08-13 11:39
isbandziau nepatiko as darau pagal savo skonio receptus