
Moliūginiai sklindžiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
600 gramų | moliūgai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Moliūgas nulupamas ir, išskobus sėklas, smulkiai sutarkuojamas. Tarkiai truputį nusunkiami. Į juos įmušami kiaušiniai, suberiami miltai ir sudedamas smulkiai supjaustytas, riebaluose pakepintas svogūnas. Masė pasūdoma, išmaišoma ir kepama kaip bulviniai sklindžiai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slovakiški baklažanai
-
Lauko čili sriuba
-
Įdaryta cukinija
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Kopūstų maltiniai
-
Bulvių patiekalas
-
Grilyje keptos daržovės
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Lazanija su moliūgais
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Kepti salierai
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Suflė su žirneliais
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Lietinių tortas
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Romos pjausnys iš sūrio
Moliūginiai sklindžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Moliūgai,
600 gramų - Druska
Gaminimo eiga:
Moliūgas nulupamas ir, išskobus sėklas, smulkiai sutarkuojamas. Tarkiai truputį nusunkiami. Į juos įmušami kiaušiniai, suberiami miltai ir sudedamas smulkiai supjaustytas, riebaluose pakepintas svogūnas. Masė pasūdoma, išmaišoma ir kepama kaip bulviniai sklindžiai.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...