
250 mililitrų | kefyras (arba rūgpienis, arba natūralus jogurtas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
4 valgomieji šaukštai | saulėgrąžų aliejus (arba išlydytas sviestas) |
250 mililitrų | miltai |
3 arbatiniai šaukšteliai | kepimo soda |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Krevečių blyneliai
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
Kepta lašiša tešloje
-
Grikių blynai
-
Purūs SPELTOS blyneliai
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Žuvies blynukai
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Kopūstų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Kaliaropių blyneliai
-
Šokoladiniai blynai
-
Blynai su obuoliais
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
„Saulytė“
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Grikių blyneliai
-
Bananiniai blyneliai
Amerikietiški blyneliai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kefyras, arba rūgpienis, arba natūralus jogurtas,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Saulėgrąžų aliejus, arba išlydytas sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Miltai,
250 mililitrų -
Kepimo soda,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išplakite su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi.
Supilkite kefyrą ir tirpintą sviestą arba aliejų.
Įsijokite miltus kartu su kepimo milteliais ir soda. Išmaišius turi gautis tirštoka blynų tešla.
Dėkite po šaukštą tešlos vienam blynui, kepkite vos vos riebalais pateptoje keptuvėje ant nedidelės kaitros. Blyneliai kepdami plečiasi, pučiasi, todėl tarp blynų reikia palikti nemažus tarpus.
Blyneliai išeina lengvi, tarsi biskvitiniai. Labai dera valgyti su aviečių uogiene, šviežiomis trintomis uogomis, klevų sirupu.
Skanaus!
Komentarai (37)
-
Ole
2017-07-23 02:17
Del sodos pritariu. Viska ismeciau, vien sodos skonis...
-
aš irgi
2017-05-12 19:27
atrodo skanūs
-
aš :)
2016-01-07 11:31
Viskas su jais gerai ir skanus ir purus, tik reikia mokėt kepti. Jei prisvilo, nedakepė ar dar kas, tai čia jau žioplo kepejo bėda :)
-
Zyma
2015-12-15 14:29
Blinai butu neblogi jai idetumet tik 0,5 saukstelio sodos. As isikeiciau ir labai jau soda jautesi. Nebuvo net imanoma valgit
-
Auste
2015-10-18 14:04
Norint ka neprismviltu reikia kepti ant labai mazos ugnies ir viskas gaunas
-
( ͡° ͜ʖ ͡°)
2015-09-30 11:36
( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
lukas bibickas
2015-09-30 11:31
zjbs blynai, as usorius pizdaAKIS
-
Nesamone!
2015-08-21 12:54
Blynai prilimpa prie keptuves,ir vos imanoma atgramdyt!!! Didziausia nesamone! Produktu svaistymas, tesla viduje neiskepa, is isores apskrudus, labai gailiuosi kad veltui isvaisciau produktus!!
-
ai..
2015-08-07 01:40
As tai i tesla pilu aliejaus ir kepu ant sausos keptuves.Tada dar gaunasi kazkas panasaus.
-
I.........
2015-08-05 20:32
Didziausia nesamone ! Negaminkit ! Produktu švaistymas!!!!!!!