3 valgomieji šaukštai | romas (tamsus) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
80 gramų | juodojo šokolado (ne mažiau kaip 60 proc. kakavos) |
1 valgomasis šaukštas | kakava |
0.5 litro | pienas |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
20 gramų | sviestas |
Nukelkite nuo ugnies ir leiskite pravėsti (palaukite apie 5-10 minučių).
Į šokoladinį pieną įmaišykite cukraus pudrą, kakavą ir likusį pieną.
Įmuškite kiaušinius ir išplakite su mikseriu.
Įmaišykite žiupsnelį druskos, romą ir miltus.
Patepkite keptuvę aliejumi ir kepkite iš tešlos blynus, plonus ir per visą keptuvės plotį.
Kiekvieno blyno pusę kepkite apie 1 minutę ant mažo kaitrumo ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burokėlių ir bulvių blynai
- Varškėčiai su obuoliais
- Cukinijų blyneliai
- Vištienos širdelių blyneliai
- Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
- Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
- Greiti kopūstų blyneliai
- Moliūginiai sklindžiai
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Raugintų kopūstų blyneliai
- Kepta lašiša tešloje
- Avižinių dribsnių blynai
- Moliūgų kotletukai
- Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
- Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
- Avižinių dribsnių blyneliai
- Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
- Purūs bananų ir kokosų blynai
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Cukinijų blyneliai
Šokoladiniai blynai
- Paruošimo laikas:
-
Romas, tamsus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Juodasis šokoladas, ne mažiau kaip 60 proc. kakavos,
80 gramų -
Kakava,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
0.5 litro -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į nedidelį puodelį supilkite 250 ml pieno. Į pieną suberkite sutarkuotą šokoladą ir maišykite, kol šokoladas ištirpsta. Įmeskite gabaliuką sviesto ir taip pat ištirpinkite.
Nukelkite nuo ugnies ir leiskite pravėsti (palaukite apie 5-10 minučių).
Į šokoladinį pieną įmaišykite cukraus pudrą, kakavą ir likusį pieną.
Įmuškite kiaušinius ir išplakite su mikseriu.
Įmaišykite žiupsnelį druskos, romą ir miltus.
Patepkite keptuvę aliejumi ir kepkite iš tešlos blynus, plonus ir per visą keptuvės plotį.
Kiekvieno blyno pusę kepkite apie 1 minutę ant mažo kaitrumo ugnies.
Komentarai (5)
-
Lina
2015-12-05 22:22
Man patiko
-
G abriele
2014-07-12 15:21
As nedejau romo nes neturejau bet jie vistiek gavosi puikiai!!! :) Dekui uz recepta! :)
-
Gabriele
2014-07-12 15:19
Tikrai skanus blyneliai tik as dejau daugiau miltu. :) Kiekvienam smalizui tikrai patiks ir saldumo uzteks visai dienai! :D Super blyneliai dar dabar megaujuosi ju skoniu! :) Manycia cia dar puikiai tiktu i vidu ideti nutelos tumet butu dar nuostabiau!!! :))
-
mergina
2012-08-13 11:28
skamba ir atrodo tikrai labai gardžiai =)) verta pamėginti turint visko, ko reikia.