Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Kopūstų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 kilogramo | kopūstai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ant grotelių keptos cukinijos
- Slovakiški baklažanai
- Keptos cukinijos su mėtų padažu
- Brokolių apkepas
- Cukinija su varškės įdaru
- Morkų maltiniai
- Veganiškas skanėstas
- Daržovių iešmai
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Kepti salierai
- Kepti rauginti kopūstai
- Cukinijų apkepas
- Šparaginės pupelės su šonine
- Lietinių tortas
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Kopūstų lapų apkepas su mėsa
Kopūstų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
7 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
neringa
2012-10-13 23:13
labai skanus blynai.ypac mano sunui.taskus ir lengvaiir greitai iskepami
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...