Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.

Kopūstų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 kilogramo | kopūstai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Keptos cukinijos
-
Įdaryti svogūnai
-
Įdaryta cukinija
-
Kopūstienė su grybais
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Šparagai su lašiniais
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Troškinys čenachinėse
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Pupos su čiobreliais
-
Cukinijų žiedeliai
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Vaivorikštinė bulvių košė
Kopūstų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
7 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
neringa
2012-10-13 23:13
labai skanus blynai.ypac mano sunui.taskus ir lengvaiir greitai iskepami
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...