Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.

Kopūstų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 kilogramo | kopūstai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkeptos daržovės
-
Įdarytos cukinijos
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Balta mišrainė
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Lazanija su moliūgais
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Kopūstienė su grybais
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Paprikų laiveliai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Cukinijų žiedeliai
Kopūstų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
7 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
neringa
2012-10-13 23:13
labai skanus blynai.ypac mano sunui.taskus ir lengvaiir greitai iskepami
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...