Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.

Kopūstų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 kilogramo | kopūstai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Brokolių blyneliai
-
Keptos cukinijos
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Apkepas „La Graikija“
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Blyneliai su baklažanais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Bulvių apkepas
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Slovakiški baklažanai
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
Kopūstų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
7 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
neringa
2012-10-13 23:13
labai skanus blynai.ypac mano sunui.taskus ir lengvaiir greitai iskepami
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...