Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.

Kopūstų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 kilogramo | kopūstai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos cukinijos
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Svogūnų pyragas
-
Daržovių troškinys
-
Bulvių kotletai su porais
-
Įdaryta cukinija
-
Morkos su pievagrybiais
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
"Balandėlis"
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Brokolių blyneliai
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Japoniški baklažanai
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
Kopūstų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
7 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
neringa
2012-10-13 23:13
labai skanus blynai.ypac mano sunui.taskus ir lengvaiir greitai iskepami
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...