Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.

Kopūstų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 kilogramo | kopūstai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta cukinija
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Įdaryta cukinija
-
Porų pyragas
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Moliūgų kotletukai
-
Kepti agurkai
-
Ryžių pudingas
-
Mėsos apkepas
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Bulvių kotletai su porais
-
Įdarytas baklažanas
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Svogūnų pyragas
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Šparagai ant griliaus
-
Daržovių iešmai
Kopūstų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
7 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
neringa
2012-10-13 23:13
labai skanus blynai.ypac mano sunui.taskus ir lengvaiir greitai iskepami
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...