Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.

Kopūstų blynai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1.5 kilogramo | kopūstai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Japoniški baklažanai
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Bulvių patiekalas
-
Blynai su kopūstais
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Keptos gelteklės
-
Ryžių pudingas
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Brokolių blyneliai
-
Skaniausi kibinai
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Kukurūzų apkepas
Kopūstų blynai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Kvietiniai miltai,
7 valgomieji šaukštai -
Kopūstai,
1.5 kilogramo -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuokite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite, kol suminkštės t.y. apie 10 minučių. Po to su kiaurasamčiu išgriebkite.
Įmaišykite kiaušinius, miltus ir druską.
Iš gautos masės kepkite blynus keptuvėje. Apkepkite abi puses, kad pagelstų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
neringa
2012-10-13 23:13
labai skanus blynai.ypac mano sunui.taskus ir lengvaiir greitai iskepami
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...