Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)

Kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 skiltelė | česnakas |
500 gramų | kopūstai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Cukinijų blyneliai
-
Morkos su pievagrybiais
-
Lietinių tortas
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Įdarytos paprikos
-
Balandėliai
-
Kopūstų blynai
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Aguročiai su grybais
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Karštos paprikų salotos
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Apkepas „La Graikija“
-
Auksaspalvės kukūruzų burbuolės
-
Lauko čili sriuba
-
Skrudintos daržovės su grybais
Kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kopūstai,
500 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...