Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)

Kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 skiltelė | česnakas |
500 gramų | kopūstai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Įdaryti griežčiai
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Ryžių kepsneliai
-
Cukinijos su krabų lazdelėmis
-
Kepti patisonai
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Lietinių tortas
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Daržovių iešmai
-
Keptos cukinijos
-
Kepti rauginti kopūstai
Kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kopūstai,
500 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...