Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 skiltelė | česnakas |
500 gramų | kopūstai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kukurūzų maltiniai
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Apkeptos daržovės
- Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
- Blyneliai su baklažanais
- Blynai su moliūgais
- Olandiškai kepti svogūnai
- Įdarytos paprikos
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Kepti salierai
- Veganiškas skanėstas
- Feta įdarytos paprikos
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Balandėliai su daržovių įdaru
- Lazanija su moliūgais
- Šparagai ant griliaus
- Salierai tešloje
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Cukinijų blyneliai
- Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
Kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kopūstai,
500 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...