Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 skiltelė | česnakas |
500 gramų | kopūstai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čenachai
- Apkeptos daržovės
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Įdaryti pomidorai
- Kopūstų maltiniai
- Cukinijų blyneliai
- Burokėlių blynai su varške
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Bulvių patiekalas
- Moliūginiai sklindžiai
- Kepti patisonai
- Keptos bulvės su sūriu
- Moliūgai vakarienei
- Lazanija su moliūgais
- Įdarytos cukinijos
- Bulvių apkepas
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Įdaryti pomidorai
- Varškės ir moliūgų apkepas
- Veganiškas skanėstas
Kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kopūstai,
500 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...