Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 skiltelė | česnakas |
500 gramų | kopūstai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių apkepas
-
Lietinių tortas
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Lengvai marinuotos daržovės keptos grilyje
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Skaniausi kibinai
-
Įdarytas baklažanas
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Sotusis guliašas
-
Daržovių kugelis
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Įdaryti pomidorai
-
Kukurūzų burbuolės
-
Balandėliai
-
Orkaitėje keptos bulvės
Kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kopūstai,
500 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...