Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 500 gramų | kopūstai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos grilio salotos
-
Kopūstų blynai
-
Morkos su pievagrybiais
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Kvietinių miltų blynai
-
Daržovių kugelis
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Burokėlių blynai su varške
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Lietuviški čenakai
-
Kepti agurkai
-
Šparagai ant griliaus
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Įdarytas moliūgas
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Suflė su žirneliais
-
Traškūs žiediniai kopūstai
Kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kopūstai,
500 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
