Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 500 gramų | kopūstai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrus moliūgų troškinys
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Įdarytas moliūgas
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Blynai su kopūstais
-
Morkų sklindžiai
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Balandėliai
-
Burokėlių blynai su varške
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Kopūstų apkepas
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Balandėliai su daržovių įdaru
Kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kopūstai,
500 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
