Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)

Kopūstų blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 skiltelė | česnakas |
500 gramų | kopūstai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Kopūstų apkepas
-
Kukurūzų maltiniai
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Kopūstų blynai
-
Įdarytas baklažanas
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Burokėlių blynai su varške
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Karštos paprikų salotos
-
Moliūgų blynai
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Cukinijų blyneliai
-
Kopūstienė su grybais
-
Pupos su čiobreliais
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
Kopūstų blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kopūstai,
500 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstus sutarkuoti ir virti pasūdytame vandenyje 10 min.
Po to nusausinti ir išmaišyti su druska, pipirais, susmulkintu svogūnu, miltais ir česnaku. Suformuoti blynelius ir kepti įkaitintame aliejuje.
Patiekimas priklauso nuo kiekvieno fantazijos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...