
Blynai iš ajerų
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | ajerų (lapai smulkinti milteliais) |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | kiaušiniai |
šiek tiek | pienas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į įprastą miltinių blynų tešlą įberkite milteliais sumaltų ajerų lapų. Blynai bus su savitu aromatu. Išbandykite!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Kepenų blyneliai
-
Obuolių sklindžiai
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Grikių blynai
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Cukinijų blyneliai
-
Morkų blyneliai
-
Blynai su grūdėta varške
-
Amerikietiški blynukai
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Ryžių blynai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Baklažanų blynai
Blynai iš ajerų
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Ajerai, lapai smulkinti milteliais
- Kvietiniai miltai
- Kiaušiniai
- Pienas
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įprastą miltinių blynų tešlą įberkite milteliais sumaltų ajerų lapų. Blynai bus su savitu aromatu. Išbandykite!
Reklama:
Komentarai (7)
-
vytas
2010-07-31 09:21
Girdėjau,kad ajerų šaknis galima kepti,virti.Tokios gumbuotos storos šaknys.
-
mantas
2010-02-03 15:21
labai skanu :bloga:
-
mantas
2010-02-03 15:20
gerui
-
mantas
2009-09-27 16:51
gerai
-
mantas
2009-09-27 16:50
geras
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...