Blynai iš ajerų
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | ajerų (lapai smulkinti milteliais) |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | kiaušiniai |
| šiek tiek | pienas |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į įprastą miltinių blynų tešlą įberkite milteliais sumaltų ajerų lapų. Blynai bus su savitu aromatu. Išbandykite!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Blynai su grūdėta varške
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Avižiniai blynai
-
Makaroninis su krabais
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Blynai su sojos faršu
-
Bananiniai blynai
-
Kopūstų blyneliai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Blynai su grybais
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Purūs SPELTOS blyneliai
-
Moliūgų sklindžiai
-
Meilės blynai
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Vištienos blyneliai
-
Morkų blyneliai
Blynai iš ajerų
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Ajerai, lapai smulkinti milteliais
- Kvietiniai miltai
- Kiaušiniai
- Pienas
- Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įprastą miltinių blynų tešlą įberkite milteliais sumaltų ajerų lapų. Blynai bus su savitu aromatu. Išbandykite!
Reklama:
Komentarai (7)
-
vytas
2010-07-31 09:21
Girdėjau,kad ajerų šaknis galima kepti,virti.Tokios gumbuotos storos šaknys.
-
mantas
2010-02-03 15:21
labai skanu :bloga:
-
mantas
2010-02-03 15:20
gerui
-
mantas
2009-09-27 16:51
gerai
-
mantas
2009-09-27 16:50
geras
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
