
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | bananai (prinokę) |
200 mililitrų | pilno grūdo avižinių dribsniai |
130 mililitrų | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus (arba sviestas, kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pieną pašildome mikrobangų krosnelėje, užpilame avižinius dribsnius, išmaišome ir paliekame išbrinkti bent 20 min, kelis kartus išmaišome.
2.
Bananus sutriname šakute.
3.
Kitame inde išplakame kiaušinius ir sumaišome su bananais. Tada įmaišome avižinius dribsnius.
4.
Keptuvę patepame šiek tiek aliejaus arba sviesto, pilame 1 šaukštą tešlos, suformuojame gana ploną blynelį ir kepame ant silpnos ugnies. Kai ant blynelių atsiranda mažos skylutės, atsargiai apverčiame. Taip iškepame visus blynelius.
5.
Patiekiame blynelius su mėgstamu sirupu, uogiene ir pan.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų sklindžiai
-
Vištienos blyneliai
-
Morkų blyneliai
-
Moliūgų sklindžiai
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Obuolių sklindžiai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Brokolių blyneliai
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Manų košės blynai
-
Bananiniai blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Blynai su lašiša
-
Žirnių blynai
-
Pusrytiniai blyneliai
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bananai, prinokę,
4 vienetai -
Pilno grūdo avižinių dribsniai,
200 mililitrų -
Pienas,
130 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Aliejus, arba sviestas, kepimui
(
)
Gaminimo eiga:
Pieną pašildome mikrobangų krosnelėje, užpilame avižinius dribsnius, išmaišome ir paliekame išbrinkti bent 20 min, kelis kartus išmaišome.
Bananus sutriname šakute.
Kitame inde išplakame kiaušinius ir sumaišome su bananais. Tada įmaišome avižinius dribsnius.
Keptuvę patepame šiek tiek aliejaus arba sviesto, pilame 1 šaukštą tešlos, suformuojame gana ploną blynelį ir kepame ant silpnos ugnies. Kai ant blynelių atsiranda mažos skylutės, atsargiai apverčiame. Taip iškepame visus blynelius.
Patiekiame blynelius su mėgstamu sirupu, uogiene ir pan.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai