4 vienetai | bananai (prinokę) |
200 mililitrų | pilno grūdo avižinių dribsniai |
130 mililitrų | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus (arba sviestas, kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių blynai
- Blyneliai su trintomis braškėmis
- Kepta lašiša tešloje
- Kepsneliai su kiauliena
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Blynai su obuoliais
- Krevečių blyneliai
- Žirnių blynai
- Blynai su morkomis
- Žuvies ir pupelių blynai
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Burokėlių ir bulvių blynai
- Purūs bananų ir kokosų blynai
- Jogurtiniai blyneliai su bananais
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Blyneliai
- Blynų tortukas
- Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
- Pusrytiniai blyneliai
- Blynai su sojos faršu
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bananai, prinokę,
4 vienetai -
Pilno grūdo avižinių dribsniai,
200 mililitrų -
Pienas,
130 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Aliejus, arba sviestas, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pieną pašildome mikrobangų krosnelėje, užpilame avižinius dribsnius, išmaišome ir paliekame išbrinkti bent 20 min, kelis kartus išmaišome.
Bananus sutriname šakute.
Kitame inde išplakame kiaušinius ir sumaišome su bananais. Tada įmaišome avižinius dribsnius.
Keptuvę patepame šiek tiek aliejaus arba sviesto, pilame 1 šaukštą tešlos, suformuojame gana ploną blynelį ir kepame ant silpnos ugnies. Kai ant blynelių atsiranda mažos skylutės, atsargiai apverčiame. Taip iškepame visus blynelius.
Patiekiame blynelius su mėgstamu sirupu, uogiene ir pan.
Komentarai