4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 4 vienetai | bananai (prinokę) |
| 200 mililitrų | pilno grūdo avižinių dribsniai |
| 130 mililitrų | pienas |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | aliejaus (arba sviestas, kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pieną pašildome mikrobangų krosnelėje, užpilame avižinius dribsnius, išmaišome ir paliekame išbrinkti bent 20 min, kelis kartus išmaišome.
2.
Bananus sutriname šakute.
3.
Kitame inde išplakame kiaušinius ir sumaišome su bananais. Tada įmaišome avižinius dribsnius.
4.
Keptuvę patepame šiek tiek aliejaus arba sviesto, pilame 1 šaukštą tešlos, suformuojame gana ploną blynelį ir kepame ant silpnos ugnies. Kai ant blynelių atsiranda mažos skylutės, atsargiai apverčiame. Taip iškepame visus blynelius.
5.
Patiekiame blynelius su mėgstamu sirupu, uogiene ir pan.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynukai su kukurūzais
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Kepta lašiša tešloje
-
Morkų sklindžiai
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Blynai su kopūstais
-
Blynai su lašiša
-
Blynai iš patisonų
-
Ryžių blynai
-
Grikių blyneliai
-
Kepenų blyneliai
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Spelta blyneliai
-
Tuno blyneliai
-
Meilės blynai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Blynai su morkomis
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bananai, prinokę,
4 vienetai -
Pilno grūdo avižinių dribsniai,
200 mililitrų -
Pienas,
130 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Aliejus, arba sviestas, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Liucija
Gaminimo eiga:
Pieną pašildome mikrobangų krosnelėje, užpilame avižinius dribsnius, išmaišome ir paliekame išbrinkti bent 20 min, kelis kartus išmaišome.
Bananus sutriname šakute.
Kitame inde išplakame kiaušinius ir sumaišome su bananais. Tada įmaišome avižinius dribsnius.
Keptuvę patepame šiek tiek aliejaus arba sviesto, pilame 1 šaukštą tešlos, suformuojame gana ploną blynelį ir kepame ant silpnos ugnies. Kai ant blynelių atsiranda mažos skylutės, atsargiai apverčiame. Taip iškepame visus blynelius.
Patiekiame blynelius su mėgstamu sirupu, uogiene ir pan.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai