
Blynai su grūdėta varške
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | grūdėtos varškės |
130 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir vanilinį cukrų. Įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. Tada sudėkite grūdėtąją varškę ir dar kartelį atsargiai išmaišykite.
2.
Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Apibarstykite cukraus pudra, valgykite su mėgstama uogiene, grietine arba mėgstamomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų blyneliai
-
Blynai su sojos faršu
-
Kepenų blyneliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Kopūstų blynai
-
Avižiniai blynai
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Šokoladiniai blynai
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Amerikietiški blyneliai
-
Blynai su lęšiais
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Cukinijų blyneliai
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
Blynai su grūdėta varške
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Grūdėta varškė,
150 gramų -
Pienas,
130 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir vanilinį cukrų. Įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. Tada sudėkite grūdėtąją varškę ir dar kartelį atsargiai išmaišykite.
Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Apibarstykite cukraus pudra, valgykite su mėgstama uogiene, grietine arba mėgstamomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...