Blynai su grūdėta varške
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 250 gramų | kvietiniai miltai |
| 150 gramų | grūdėtos varškės |
| 130 mililitrų | pienas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir vanilinį cukrų. Įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. Tada sudėkite grūdėtąją varškę ir dar kartelį atsargiai išmaišykite.
2.
Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Apibarstykite cukraus pudra, valgykite su mėgstama uogiene, grietine arba mėgstamomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtinukai su sūriu
-
Grikių miltų blyneliai
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Avižiniai blynai
-
Blyneliai
-
Blynukai su kukurūzais
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Šokoladiniai blynai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Blynai su grūdėta varške
-
Brokolių blyneliai
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Vištienos blyneliai
Blynai su grūdėta varške
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Grūdėta varškė,
150 gramų -
Pienas,
130 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir vanilinį cukrų. Įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. Tada sudėkite grūdėtąją varškę ir dar kartelį atsargiai išmaišykite.
Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Apibarstykite cukraus pudra, valgykite su mėgstama uogiene, grietine arba mėgstamomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
