
Blynai su grūdėta varške
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | kvietiniai miltai |
150 gramų | grūdėtos varškės |
130 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir vanilinį cukrų. Įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. Tada sudėkite grūdėtąją varškę ir dar kartelį atsargiai išmaišykite.
2.
Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Apibarstykite cukraus pudra, valgykite su mėgstama uogiene, grietine arba mėgstamomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai iš patisonų
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Blynai su lašiša
-
Moliūgų sklindžiai
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Virtinukai su sūriu
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Baklažanų blynai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Ryžių blynai
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Blynai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Saldus užkandis
-
Blynukai su kukurūzais
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Kaliaropių blyneliai
Blynai su grūdėta varške
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Grūdėta varškė,
150 gramų -
Pienas,
130 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską ir vanilinį cukrų. Įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. Tada sudėkite grūdėtąją varškę ir dar kartelį atsargiai išmaišykite.
Kepkite blynus įkaitintame aliejuje. Apibarstykite cukraus pudra, valgykite su mėgstama uogiene, grietine arba mėgstamomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...