1 galva | kopūstai (apie 650 gr) |
2 vienetai | kiaušiniai |
8 valgomieji šaukštai | miltai |
1 vienetas | svogūnai (mažų) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintų petražolių |
0.333333 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių ir pupelių blynai
- Kopūstų blyneliai
- Cukinijų ir vištienos blyneliai
- Avižinių dribsnių blyneliai su varške
- Bulviniai blynai su grybais
- Miltiniai blynais su cukinija
- Obuolių ir morkų blynai
- Blynai su grybais
- Žvaigždžių pusryčiai
- Grikių kepsneliai
- 4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
- Kopūstų blynai su faršu
- Brokolių blyneliai
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Blyneliai su razinomis
- Morkų blyneliai
- Blynukai su kukurūzais
- Nesaldūs cukinijų blynai
- Kaliaropių blyneliai
- Blyneliai su apelsininiu kremu
Greiti kopūstų blyneliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, apie 650 gr,
1 galva -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, mažų,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintos petražolės,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstą sutarkuojame burokine tarka (kietą kopūsto galiuką išmetame).
Svogūną nulupame ir susmulkiname mažais gabalėliais.
Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, miltais, svogūnu, prieskoniais.
Keptuvėje ant vidutinės silpnesnės ugnies įkaitiname aliejų.
Į keptuvę dedame po 1 didelį valg. š. kopūstų masės, išlyginame paviršių ir kraštus. Blynelius kepame iš abiejų pusių po pora minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visus blynelius. Skanaus! Blyneliai labai gardūs su įvairias padažais arba salotomis.
Komentarai (2)
-
Algis Vaznelis
2019-06-16 14:14
Labai skanus