1 galva | kopūstai (apie 650 gr) |
2 vienetai | kiaušiniai |
8 valgomieji šaukštai | miltai |
1 vienetas | svogūnai (mažų) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | džiovintų petražolių |
0.333333 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
- Cukinijų blyneliai pusryčiams
- Morkų ir varškės blyneliai
- Moliūgų sklindžiai
- Žemaičių blynai
- „Saulytė“
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Blynai iš ajerų
- Varškėčiai su obuoliais
- Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Obuolių ir morkų blynai
- Kepenų blyneliai
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Blyneliai su razinomis
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Blynai su obuoliais
- Morkų blyneliai
- Žvaigždžių pusryčiai
- Bananiniai blyneliai
Greiti kopūstų blyneliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, apie 650 gr,
1 galva -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, mažų,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintos petražolės,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
1/3 arbatinio šaukštelio - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstą sutarkuojame burokine tarka (kietą kopūsto galiuką išmetame).
Svogūną nulupame ir susmulkiname mažais gabalėliais.
Kopūstą sumaišome su kiaušiniais, miltais, svogūnu, prieskoniais.
Keptuvėje ant vidutinės silpnesnės ugnies įkaitiname aliejų.
Į keptuvę dedame po 1 didelį valg. š. kopūstų masės, išlyginame paviršių ir kraštus. Blynelius kepame iš abiejų pusių po pora minučių, kol gražiai apskrunda. Iškepusius dedame ant popierinio rankšluosčio. Taip iškepame visus blynelius. Skanaus! Blyneliai labai gardūs su įvairias padažais arba salotomis.
Komentarai (2)
-
Algis Vaznelis
2019-06-16 14:14
Labai skanus