Sutarkuoti bulves ir morkas burokine tarka, smulkiai supjaustyti svogūną, berti prieskonių pagal skonį, įmušti kiaušinį ir įdėti šaukštą majonezo. Viską sumaišyti su žuvies faršu ir kepti keptuvėje.
Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir su šaukštu dėkite blynus; du šaukštai tešlos bus vienas blynelis. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Valgoma su majonezu, pomidorų padažu.

Žuvies blynukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (faršas) |
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Kepta žuvies filė
-
Žuvies kukuliai
-
Lašiša su daržovėmis
-
Folijoje kepta žuvis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Šamų kotletukai
-
Saidos filė su ryžiais
-
Suktinukai
-
Žuvies pyragas
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Keptas starkis
-
Kepta lašiša
-
Karališkoji silkė
-
Lašišos vėrinukai
Žuvies blynukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, faršas,
500 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuoti bulves ir morkas burokine tarka, smulkiai supjaustyti svogūną, berti prieskonių pagal skonį, įmušti kiaušinį ir įdėti šaukštą majonezo. Viską sumaišyti su žuvies faršu ir kepti keptuvėje.
Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir su šaukštu dėkite blynus; du šaukštai tešlos bus vienas blynelis. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Valgoma su majonezu, pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...