Žuvies blynukai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų žuvis (faršas)
5 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnai
1 vienetas kiaušiniai
1 vienetas morkos
šiek tiek prieskoniai
1 valgomasis šaukštas majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sutarkuoti bulves ir morkas burokine tarka, smulkiai supjaustyti svogūną, berti prieskonių pagal skonį, įmušti kiaušinį ir įdėti šaukštą majonezo. Viską sumaišyti su žuvies faršu ir kepti keptuvėje.
Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir su šaukštu dėkite blynus; du šaukštai tešlos bus vienas blynelis. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Valgoma su majonezu, pomidorų padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvies blynukai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sutarkuoti bulves ir morkas burokine tarka, smulkiai supjaustyti svogūną, berti prieskonių pagal skonį, įmušti kiaušinį ir įdėti šaukštą majonezo. Viską sumaišyti su žuvies faršu ir kepti keptuvėje.
Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir su šaukštu dėkite blynus; du šaukštai tešlos bus vienas blynelis. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Valgoma su majonezu, pomidorų padažu.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų