Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.
Spelta blyneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 pakelis | miltai (Spelta miltinis mišinys blyneliams) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | uogienė (aviečių) |
| 380 mililitrų | vanduo |
| 8 gramai | mielės (sausos) |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Miltiniai blynais su cukinija
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Sorų blynai
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Vištienos blyneliai
-
Blynai su kukurūzais
-
Blynai iš ajerų
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Žuvies blynukai
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Tuno blyneliai
-
Krevečių blyneliai
-
Grikių miltų blyneliai
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Bananiniai blyneliai
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Amerikietiški blynukai
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
Spelta blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai, Spelta miltinis mišinys blyneliams,
1 pakelis -
Uogienė, aviečių,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
380 mililitrų -
Mielės, sausos,
8 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
