Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.

Spelta blyneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | miltai (Spelta miltinis mišinys blyneliams) |
2 arbatiniai šaukšteliai | uogienė (aviečių) |
380 mililitrų | vanduo |
8 gramai | mielės (sausos) |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blyneliai su baklažanais
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Morkų sklindžiai
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Amerikietiški blyneliai
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
„Saulytė“
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Vištienos blyneliai
-
Blynai su lašiša
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Grikių kepsneliai
-
Blynai iš patisonų
-
Sorų blynai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Blyneliai su razinomis
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
Spelta blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai, Spelta miltinis mišinys blyneliams,
1 pakelis -
Uogienė, aviečių,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
380 mililitrų -
Mielės, sausos,
8 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...