Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.

Spelta blyneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | miltai (Spelta miltinis mišinys blyneliams) |
2 arbatiniai šaukšteliai | uogienė (aviečių) |
380 mililitrų | vanduo |
8 gramai | mielės (sausos) |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Blyneliai
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Miltiniai blynais su cukinija
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Kepenų blyneliai
-
Amerikietiški blynukai
-
Grikių blyneliai
-
Blynai iš ajerų
-
Blynai
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Virtinukai su sūriu
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Blynai su obuoliais
-
Slyvų blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
Spelta blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai, Spelta miltinis mišinys blyneliams,
1 pakelis -
Uogienė, aviečių,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
380 mililitrų -
Mielės, sausos,
8 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...