Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.

Spelta blyneliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | miltai (Spelta miltinis mišinys blyneliams) |
2 arbatiniai šaukšteliai | uogienė (aviečių) |
380 mililitrų | vanduo |
8 gramai | mielės (sausos) |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Blynai iš ajerų
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Žirnių blynai
-
Blynai
-
Miltiniai blynais su cukinija
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Tuno blyneliai
-
Slyvų blyneliai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Meilės blynai
-
Blyneliai su razinomis
-
Spelta blyneliai
-
Blynai su grūdėta varške
-
Kopūstų blynai
-
Virtinukai su sūriu
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Kepenų blyneliai
-
Greiti kopūstų blyneliai
-
Krevečių blyneliai
Spelta blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai, Spelta miltinis mišinys blyneliams,
1 pakelis -
Uogienė, aviečių,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
380 mililitrų -
Mielės, sausos,
8 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pakelio turinį ir sausas mieles suberti į indą, maišant įpilti 380 ml šilto vandens, įberti druskos pagal skonį. Gerai išmaišyti.
Kai nebeliks sausų miltų gumulėlių, tešlą palikti 20 - 30 minučių parauginimui.Vandenyje pamirkytu šlapiu šaukštu dėti tešlą į įkaitintą ir riebalais pateptą keptuvę.
Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patiekite su aviečių uogiene.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...