Patisonus nuplauti, nulupti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka. Į patisonų tarkius įmušti kiaušinius (2 patisonai = 1 kiaušinis ir t.t.), berti miltus ir iš karto maišyti, turi gautis lipni masė, panaši į paprastų blynų. Į tešlą dėti druskos arba cukraus pagal savo pomėgius. Patiekti šaltus ar karštus, su uogiene, grietine ir t.t.
Skanaus

Blynai iš patisonų
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | patisonai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska (arba cukrus) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sotusis guliašas
-
Keptų daržovių gaminimas
-
Keptos gelteklės
-
Cukinijų blyneliai
-
Kvietinių miltų blynai
-
Moliūgų arba cukinijų kotletai
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Salierai tešloje
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Karštieji kukurūzai su aitriosiomis paprikomis
-
Įdarytas baklažanas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Kopūstienė su grybais
-
Kukurūzų apkepas
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Negaluojančios paprikos
-
Moliūginiai sklindžiai
Blynai iš patisonų
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Patisonai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Druska, arba cukrus
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Patisonus nuplauti, nulupti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka. Į patisonų tarkius įmušti kiaušinius (2 patisonai = 1 kiaušinis ir t.t.), berti miltus ir iš karto maišyti, turi gautis lipni masė, panaši į paprastų blynų. Į tešlą dėti druskos arba cukraus pagal savo pomėgius. Patiekti šaltus ar karštus, su uogiene, grietine ir t.t.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (8)
-
Smilte
2016-08-01 17:56
Labai skanūs blyneliai, man jų iskepe tėtis, laukiam vel kol uzaugs patisonas. (Smiltė 5m)
-
kestulijo
2010-12-06 09:58
esu kepes,nerealus skonis,tik dar reiktu petrazoliu su krapais ir liux :super:
-
angele
2010-10-25 17:11
visiems patariu, tikrai labai skaniai gavosi sis receptas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...