2 vienetai | patisonai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska (arba cukrus) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
- Kukurūzų apkepas
- Virtas smidras su kiaušiniais
- Daržovių iešmai
- Įdaryti pomidorai
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Kepti cukinijų griežinėliai
- "Balandėlis"
- Pomidorai tešloje
- Kepti patisonai
- Cikorijų apkepas su mėsa
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Troškinti daržovių suktinukai
- Apkepas „La Graikija“
- Burokėlių kotletai
- Moliūgų kotletukai
- Cukinijų žiedeliai
- Keptos cukinijos su mėtų padažu
Blynai iš patisonų
- Paruošimo laikas:
-
Patisonai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Druska, arba cukrus
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Patisonus nuplauti, nulupti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka. Į patisonų tarkius įmušti kiaušinius (2 patisonai = 1 kiaušinis ir t.t.), berti miltus ir iš karto maišyti, turi gautis lipni masė, panaši į paprastų blynų. Į tešlą dėti druskos arba cukraus pagal savo pomėgius. Patiekti šaltus ar karštus, su uogiene, grietine ir t.t.
Skanaus
Komentarai (8)
-
Smilte
2016-08-01 17:56
Labai skanūs blyneliai, man jų iskepe tėtis, laukiam vel kol uzaugs patisonas. (Smiltė 5m)
-
kestulijo
2010-12-06 09:58
esu kepes,nerealus skonis,tik dar reiktu petrazoliu su krapais ir liux :super:
-
angele
2010-10-25 17:11
visiems patariu, tikrai labai skaniai gavosi sis receptas