Blynai iš patisonų
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai patisonai
1 vienetas kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
šiek tiek druska (arba cukrus)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Patisonus nuplauti, nulupti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka. Į patisonų tarkius įmušti kiaušinius (2 patisonai = 1 kiaušinis ir t.t.), berti miltus ir iš karto maišyti, turi gautis lipni masė, panaši į paprastų blynų. Į tešlą dėti druskos arba cukraus pagal savo pomėgius. Patiekti šaltus ar karštus, su uogiene, grietine ir t.t.
Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Blynai iš patisonų

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Patisonus nuplauti, nulupti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka. Į patisonų tarkius įmušti kiaušinius (2 patisonai = 1 kiaušinis ir t.t.), berti miltus ir iš karto maišyti, turi gautis lipni masė, panaši į paprastų blynų. Į tešlą dėti druskos arba cukraus pagal savo pomėgius. Patiekti šaltus ar karštus, su uogiene, grietine ir t.t.
Skanaus

Reklama:

Komentarai (3)


  • Smilte 2016-08-01 17:56

    Labai skanūs blyneliai, man jų iskepe tėtis, laukiam vel kol uzaugs patisonas. (Smiltė 5m)


  • kestulijo 2010-12-06 09:58

    esu kepes,nerealus skonis,tik dar reiktu petrazoliu su krapais ir liux :super:


  • angele 2010-10-25 17:11

    visiems patariu, tikrai labai skaniai gavosi sis receptas


Daugiau receptų