Patisonus nuplauti, nulupti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka. Į patisonų tarkius įmušti kiaušinius (2 patisonai = 1 kiaušinis ir t.t.), berti miltus ir iš karto maišyti, turi gautis lipni masė, panaši į paprastų blynų. Į tešlą dėti druskos arba cukraus pagal savo pomėgius. Patiekti šaltus ar karštus, su uogiene, grietine ir t.t.
Skanaus

Blynai iš patisonų
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | patisonai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska (arba cukrus) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Kvietinių miltų blynai
-
Šparagai su lašiniais
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Morkų maltiniai
-
Karštos grilio salotos
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Burokėlių kotletai
-
Ryžių kepsneliai
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Salierai tešloje
-
Baklažanų blynai
-
Ant grotelių keptos cukinijos
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Troškinys čenachinėse
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Daržovių kugelis
-
Įdaryti pomidorai
Blynai iš patisonų
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Patisonai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Druska, arba cukrus
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Patisonus nuplauti, nulupti odelę, išimti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka. Į patisonų tarkius įmušti kiaušinius (2 patisonai = 1 kiaušinis ir t.t.), berti miltus ir iš karto maišyti, turi gautis lipni masė, panaši į paprastų blynų. Į tešlą dėti druskos arba cukraus pagal savo pomėgius. Patiekti šaltus ar karštus, su uogiene, grietine ir t.t.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (8)
-
Smilte
2016-08-01 17:56
Labai skanūs blyneliai, man jų iskepe tėtis, laukiam vel kol uzaugs patisonas. (Smiltė 5m)
-
kestulijo
2010-12-06 09:58
esu kepes,nerealus skonis,tik dar reiktu petrazoliu su krapais ir liux :super:
-
angele
2010-10-25 17:11
visiems patariu, tikrai labai skaniai gavosi sis receptas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...