Blyneliai su dešra ir sūriu
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 200 gramų | dešra |
| 200 gramų | fermentinio sūrio |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 50 mililitrų | saulėgrąžų aliejus |
| 1 pundelis | krapai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Dešrą ir sūrį sutarkuoti. Smulkiai supjaustyti krapus.
2.
Išplakti kiaušinius, suberti susmulkintus produktus, sumaišyti. Pagardinti druska bei pipirais, pridėti kelis šaukštus miltų, kad masė nebūtų labai skysta.
3.
Tada į kaitintą aliejų šaukštu dėti masę ir kepti, kol blyneliai gražiai apskrus. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Kepta lašiša tešloje
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Grikių blynai
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Blynai su obuoliais
-
Sorų blynai
-
Bananiniai blyneliai
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Moliūgų kotletukai
-
Šokoladiniai blynai
-
Kopūstų blynai
Blyneliai su dešra ir sūriu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Dešra,
200 gramų -
Fermentinis sūris,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Saulėgrąžų aliejus,
50 mililitrų -
Krapai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Aliona
Gaminimo eiga:
Dešrą ir sūrį sutarkuoti. Smulkiai supjaustyti krapus.
Išplakti kiaušinius, suberti susmulkintus produktus, sumaišyti. Pagardinti druska bei pipirais, pridėti kelis šaukštus miltų, kad masė nebūtų labai skysta.
Tada į kaitintą aliejų šaukštu dėti masę ir kepti, kol blyneliai gražiai apskrus. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai