
Vištienos širdelių blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | vištų širdelės |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
1 valgomasis šaukštas | medus |
šiek tiek | kvietiniai miltai (tiek kad tešla būtų tiršta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Šventinė višta
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Višta su apelsinais
-
Vištienos užkepėlė
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Vištiena ant grotelių
-
Kotletukai su moliūgu
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Maltos vištienos kebabas
-
Vištiena su bulvių koše
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Anties šlaunelės
Vištienos širdelių blyneliai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų širdelės,
500 gramų - Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Kvietiniai miltai, tiek kad tešla būtų tiršta
Gaminimo eiga:
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai