Vištienos širdelių blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | vištų širdelės |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| šiek tiek | kvietiniai miltai (tiek kad tešla būtų tiršta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos pyragas
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Virta apkepinta vištiena
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Kepta antiena
-
Vištienos apkepėlė
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Traški vištiena
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Aštri vištiena su bulvemis
-
Kepta višta su obuoliais
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Makaronai su vištiena
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Kepta višta su bulvėm
-
Citrininė višta
-
Vištienos keksiukai
Vištienos širdelių blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų širdelės,
500 gramų - Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Kvietiniai miltai, tiek kad tešla būtų tiršta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
