Vištienos širdelių blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | vištų širdelės |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| šiek tiek | kvietiniai miltai (tiek kad tešla būtų tiršta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos apkepėlė
-
Pikantiškas troškinys
-
Vištiena jogurto marinate
-
Vištienos suktinukai
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Antis Velykų stalui
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Vištienos apkepas
-
Šventinė višta
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Irmos paukštiena patale
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
Vištienos širdelių blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų širdelės,
500 gramų - Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Kvietiniai miltai, tiek kad tešla būtų tiršta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
