Vištienos širdelių blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | vištų širdelės |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| šiek tiek | kvietiniai miltai (tiek kad tešla būtų tiršta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Vištiena su traškia plutele
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištiena "afigiena"
-
Farširuotos blauzdelės
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Vištiena su abrikosais
-
Kepta antis su grybais
-
Skanus viščiukas
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Kepta šventinė žąsis
-
Višta ant alaus butelio
-
Paukštiena su pievagrybiais
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Kepta višta su bulvytėmis
Vištienos širdelių blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų širdelės,
500 gramų - Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Kvietiniai miltai, tiek kad tešla būtų tiršta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
