
Vištienos širdelių blyneliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | vištų širdelės |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
1 valgomasis šaukštas | medus |
šiek tiek | kvietiniai miltai (tiek kad tešla būtų tiršta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Laukinis ryžių plovas
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Vištienos krūtinėlė
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Įdaryta antis
-
Irmos paukštiena patale
-
Kijevo kotletai
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištiena su paprika po garų
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Aštri vištiena
Vištienos širdelių blyneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų širdelės,
500 gramų - Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Kvietiniai miltai, tiek kad tešla būtų tiršta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos širdeles išverdame su prieskoniais ir druska,galima su sultiniu. Atvėsiname,apdorojame ir perpjauname pusiau, pabarstome prieskoniais ir paliekame 10-15 min., kol pasigaminsime tešlą iš minėtų produktų. Merkiame širdeles į tešlą ir kepame ant alyvuogių aliejaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...