Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
AUTORIUS:
Eglė
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas varškės sūris (,,Mexicano)
50 mililitrų alaus
2 vienetai kiaušiniai
100 gramų miltai
1 arbatinis šaukštelis druska
1 arbatinis šaukštelis pipirai
1 valgomasis šaukštas majonezas
50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų