Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.
Skanaus.
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 1 vienetas | varškės sūris (,,Mexicano) |
| 50 mililitrų | alaus |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| 50 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių kepsneliai
-
Blynai su lašiša
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Blyneliai
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Amerikietiški blyneliai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Moliūgų blynai
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Amerikietiški blynukai
-
Kepenų blyneliai
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Blynai
-
Džiūvėsėlių blynai
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Varškės sūris, ,,Mexicano,
1 vienetas -
Alus,
50 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
100 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
