Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.
Skanaus.
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 1 vienetas | varškės sūris (,,Mexicano) |
| 50 mililitrų | alaus |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | pipirai |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| 50 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai pusryčiams
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Blyneliai su baklažanais
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Žuvies blynukai
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Blynų tortukas
-
Cukinijų blyneliai
-
Ryžių ir pupelių blynai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Brokolių blyneliai
-
Šokoladiniai blynai
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Meilės blynai
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Blyneliai su razinomis
-
Blynai su grūdėta varške
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Varškės sūris, ,,Mexicano,
1 vienetas -
Alus,
50 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
100 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus išmaišyti su alumi, druska bei pipirais, tešlą uždengti ir palikti pastovėti 30 minučių. Kiaušinio trynį atskirti nuo baltymo. Trynį bei majonezą įmaišyti į alaus tešlą, baltymą išplakti, po to atsargiai įmaišyti į tešlą. Sūrį ,,Mexicano" supjaustyti griežinėliais, apvolioti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai parus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
