
Vištų kepenėlės su ananasais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | vištų kepenėlės |
3 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | ananasų (sirupas) |
2 valgomieji šaukštai | ananasų (sirupas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Keptos kurapkos
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Šventinė višta
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Kijevo kotletai
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištienos užkepėlė
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Kepta antis su grybais
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištienos širdelių blyneliai
Vištų kepenėlės su ananasais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų kepenėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Ananasai, sirupas,
4 vienetai -
Ananasai, sirupas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas
2017-05-06 10:59
iš esmės kepenėlės nėra verdamos - jos troškinamos......
-
Mimi
2009-01-12 18:00
Ka tik gaminau, skanu ;-) tik as dar patroskinau grietineje :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...