
Vištų kepenėlės su ananasais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | vištų kepenėlės |
3 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | ananasų (sirupas) |
2 valgomieji šaukštai | ananasų (sirupas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Rūkytas kalakutas
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Sparneliai su kariu
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Traški vištiena
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Keptos anties šlaunelės
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Viščiukas tabaka
-
Kalakutiena su medumi
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Aluje keptas viščiukas
-
Citrininė višta
Vištų kepenėlės su ananasais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų kepenėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Ananasai, sirupas,
4 vienetai -
Ananasai, sirupas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
Gaminimo eiga:
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas
2017-05-06 10:59
iš esmės kepenėlės nėra verdamos - jos troškinamos......
-
Mimi
2009-01-12 18:00
Ka tik gaminau, skanu ;-) tik as dar patroskinau grietineje :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...