
Vištų kepenėlės su ananasais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | vištų kepenėlės |
3 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | ananasų (sirupas) |
2 valgomieji šaukštai | ananasų (sirupas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Kepti viščiukai
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Kepta vištiena
-
Troškintos kurapkos
-
Šventinė višta
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Kepta višta
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Kepta antis su apelsinais
Vištų kepenėlės su ananasais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų kepenėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Ananasai, sirupas,
4 vienetai -
Ananasai, sirupas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas
2017-05-06 10:59
iš esmės kepenėlės nėra verdamos - jos troškinamos......
-
Mimi
2009-01-12 18:00
Ka tik gaminau, skanu ;-) tik as dar patroskinau grietineje :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...