Vištų kepenėlės su ananasais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | vištų kepenėlės |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 4 vienetai | ananasų (sirupas) |
| 2 valgomieji šaukštai | ananasų (sirupas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Naminis šnicelis
-
Kepta višta su obuoliais
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Vištiena su ryžiais
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Kijevo kotletai
-
Kepta antiena
-
Antis Velykų stalui
-
Kotletukai su moliūgu
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Vištienos kulšelės
-
Vištienos apkepėlė
-
Velykinis patiekalas vaikams
Vištų kepenėlės su ananasais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų kepenėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Ananasai, sirupas,
4 vienetai -
Ananasai, sirupas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas
2017-05-06 10:59
iš esmės kepenėlės nėra verdamos - jos troškinamos......
-
Mimi
2009-01-12 18:00
Ka tik gaminau, skanu ;-) tik as dar patroskinau grietineje :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
