Vištų kepenėlės su ananasais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | vištų kepenėlės |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 4 vienetai | ananasų (sirupas) |
| 2 valgomieji šaukštai | ananasų (sirupas) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos sparneliai
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Neįprasti kotletukai
-
Troškinta vištiena
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Filiukai pataluose
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištiena "afigiena"
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištiena su ryžiais
-
Naminis šnicelis
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištiena su rabarbarais
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Vištienos suktinukai
-
Kepta vištiena su daržovėmis
Vištų kepenėlės su ananasais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų kepenėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Ananasai, sirupas,
4 vienetai -
Ananasai, sirupas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
šefas
2017-05-06 10:59
iš esmės kepenėlės nėra verdamos - jos troškinamos......
-
Mimi
2009-01-12 18:00
Ka tik gaminau, skanu ;-) tik as dar patroskinau grietineje :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
