500 gramų | vištų kepenėlės |
3 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | ananasų (sirupas) |
2 valgomieji šaukštai | ananasų (sirupas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas tetervinas
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Įdaryta antis
- Aštrios vištų kepenėlės
- Vištiena su apelsinais
- Vištiena su grybais
- Vištienos kepsniukai
- Maltos vištienos kebabas
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Vištiena su ryžiais
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Vištiena su skrebučiais
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Kepta višta su grikiais
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Vištienos kotletai su grybais
- Orkaitėje kepta višta
- Troškintos vištų blauzdelės
Vištų kepenėlės su ananasais
- Paruošimo laikas:
-
Vištų kepenėlės,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Ananasai, sirupas,
4 vienetai -
Ananasai, sirupas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
Komentarai (6)
-
šefas
2017-05-06 10:59
iš esmės kepenėlės nėra verdamos - jos troškinamos......
-
Mimi
2009-01-12 18:00
Ka tik gaminau, skanu ;-) tik as dar patroskinau grietineje :super: