Vištų kepenėlės su ananasais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų vištų kepenėlės
3 vienetai svogūnai
4 vienetai ananasų (sirupas)
2 valgomieji šaukštai ananasų (sirupas)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištų kepenėlės su ananasais

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.

Reklama:

Komentarai (6)


  • šefas 2017-05-06 10:59

    iš esmės kepenėlės nėra verdamos - jos troškinamos......


  • Mimi 2009-01-12 18:00

    Ka tik gaminau, skanu ;-) tik as dar patroskinau grietineje :super:


Daugiau receptų