Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)

Vištienos sparneliai su medumi
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
18 vienetų | vištų sparneliai |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
250 gramų | medus |
6 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Vištienos suktinukai
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Įdarytos paprikos
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Keptos anties šlaunelės
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Triušienos dešrelės tešloje
Vištienos sparneliai su medumi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vištų sparneliai,
18 vienetų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
250 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės
Gaminimo eiga:
Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...