Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)
Vištienos sparneliai su medumi
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
| 18 vienetų | vištų sparneliai |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 250 gramų | medus |
| 6 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos kurapkos
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Vištienos keksiukai
-
Traški vištiena
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Maltos vištienos kebabas
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištienos šašlykas
-
Prancūziški kotletai
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Makaronai su vištiena
-
Keptas tetervinas
-
Troškinys čenachinėse
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Vištienos ir bulvių čenachai
Vištienos sparneliai su medumi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vištų sparneliai,
18 vienetų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
250 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
