Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)

Vištienos sparneliai su medumi
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
18 vienetų | vištų sparneliai |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
250 gramų | medus |
6 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Keptas kalakutas
-
Irmos paukštiena patale
-
"Girta vištiena"
-
Vištiena su ananasais
-
Vištų sparneliai
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Čachochbilis
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Kebabas
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Makaronai su vištiena
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Višta ispaniškai
Vištienos sparneliai su medumi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vištų sparneliai,
18 vienetų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
250 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...