Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)
Vištienos sparneliai su medumi
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
| 18 vienetų | vištų sparneliai |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 250 gramų | medus |
| 6 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Vištiena "afigiena"
-
Maltos vištienos kebabas
-
Vištienos filė kepsnys
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kiniški sparneliai
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Vištienos file kepsnys
-
Anties šlaunelės
-
Vištiena su skrebučiais
Vištienos sparneliai su medumi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vištų sparneliai,
18 vienetų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
250 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
