Mėsa sumalama kartu su batonu, apšlakstytu grietine. Sudedami kiaušinių tryniai, razinos, sukapotos petražolės, pagardinama prieskoniais. Migdolai nuplikomi, sukapojami ir įmaišomi į faršą.
Iš mėsos masės formuojami maltinukai, apšlakstomi riebalais, suvyniojami į foliją ir kepami gerai įkaitintoje 180-200°C orkaitėje apie 40 min.
Tiekiami su riebaluose keptomis bulvytėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
Kalakutienos maltiniai su migdolais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | kalakutiena (krūtinėlė) |
| 100 gramų | batonas |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 40 gramų | razinos |
| 80 gramų | migdolai |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | muskatas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Kepta antiena
-
Prancūziški kotletai
-
Kijevo kotletai
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos užkepėlė
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Laukinis ryžių plovas
-
Vištienos plovas
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Daniškai paruošta vištiena
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Citrininė višta
Kalakutienos maltiniai su migdolais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kalakutiena, krūtinėlė,
800 gramų -
Batonas,
100 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Razinos,
40 gramų -
Migdolai,
80 gramų - Taukai (kiaulių)
- Druska
- Muskatas
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa sumalama kartu su batonu, apšlakstytu grietine. Sudedami kiaušinių tryniai, razinos, sukapotos petražolės, pagardinama prieskoniais. Migdolai nuplikomi, sukapojami ir įmaišomi į faršą.
Iš mėsos masės formuojami maltinukai, apšlakstomi riebalais, suvyniojami į foliją ir kepami gerai įkaitintoje 180-200°C orkaitėje apie 40 min.
Tiekiami su riebaluose keptomis bulvytėmis, pomidorais, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
