
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
450 gramų | vištiena (file) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra (malta) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
4 skiltelės | česnakas |
4 vienetai | svogūnai (raudonas) |
1 gabalas | imbieras |
1 valgomasis šaukštas | ciberžolė |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
2.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Farširuotos blauzdelės
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Vištiena su pupelemis
-
Kepta višta su grikiais
-
Vištiena kinietiškai
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vištienos kepsneliai
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Antis su grybų įdaru
-
Vištiena ant druskos
-
„Saulytė“
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
450 gramų -
Kalendra, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
4 skiltelės -
Svogūnai, raudonas,
4 vienetai -
Imbieras,
1 gabalas -
Ciberžolė,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai