Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
450 gramų | vištiena (file) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra (malta) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
4 skiltelės | česnakas |
4 vienetai | svogūnai (raudonas) |
1 gabalas | imbieras |
1 valgomasis šaukštas | ciberžolė |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
2.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos krūtinėlės japoniškai
- Vištienos kepsniukai
- Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
- Kepta supjaustyta višta
- Keptos vištų blauzdelės
- Višta, įdaryta vaisiais
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Kepta višta su bulvytėmis
- Vištienos kotletukai su varške
- Vištienos faršo kukuliai su sūriu
- Marinuoti vištienos ketvirčiai
- Vištienos kepsneliai
- Vestuvinė rusiška žąsis
- Vištiena su 40 skiltelių česnako
- Vištienos apkepas su cukinija
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
- Kepta kurapka
- Traški vištiena
- Saldžiarūgštė vištiena
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
450 gramų -
Kalendra, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
4 skiltelės -
Svogūnai, raudonas,
4 vienetai -
Imbieras,
1 gabalas -
Ciberžolė,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai