
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
450 gramų | vištiena (file) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra (malta) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
4 skiltelės | česnakas |
4 vienetai | svogūnai (raudonas) |
1 gabalas | imbieras |
1 valgomasis šaukštas | ciberžolė |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
2.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta su bulvėm
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Naminis šnicelis
-
Vištiena su rabarbarais
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištiena su skrebučiais
-
Kepta višta su obuoliais
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Įdarytos bandelės
-
Keptas ančiukas
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Kijevo kotletai
-
Šventiška žąsies krūtinelė
-
Triušienos dešrelės tešloje
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
450 gramų -
Kalendra, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
4 skiltelės -
Svogūnai, raudonas,
4 vienetai -
Imbieras,
1 gabalas -
Ciberžolė,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai