
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
450 gramų | vištiena (file) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra (malta) |
1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
4 skiltelės | česnakas |
4 vienetai | svogūnai (raudonas) |
1 gabalas | imbieras |
1 valgomasis šaukštas | ciberžolė |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
2.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Labai paprasti koldūnai
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištiena pietums
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Kepta višta su obuoliais
-
Kalakutienos pjausniai
-
Skanus viščiukas
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištienos krūtinėlė
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Viščiukas tabaka
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Kepta vištienos krūtinėlė
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
450 gramų -
Kalendra, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
4 skiltelės -
Svogūnai, raudonas,
4 vienetai -
Imbieras,
1 gabalas -
Ciberžolė,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai