Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 450 gramų | vištiena (file) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra (malta) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kmynai |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 4 vienetai | svogūnai (raudonas) |
| 1 gabalas | imbieras |
| 1 valgomasis šaukštas | ciberžolė |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
2.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Kepta višta
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištienos blyneliai
-
Skanioji vištytė
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištiena su paprika po garų
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Skanus viščiukas
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Šventinis kalakutas
-
Vištienos užkepėlė
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
450 gramų -
Kalendra, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kmynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
4 skiltelės -
Svogūnai, raudonas,
4 vienetai -
Imbieras,
1 gabalas -
Ciberžolė,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai sukapoti česnakus, svogūnus ir imbierą, viska dėti į blenderį ir pridėti ciberžolės, kalendros ir kmynų. Viską susmulkinti iki vientisos masės, pridėti druskos, sviesto ir cukraus ir dar karta gerai išmaišyti.
Mėsą sumaišyti su marinatu ir leisti pastovėti šaldytuve nemažiau 1 valandos (dar geriau per naktį).
Kepti ant bambukinių iešmelių grilyje.
Skanaus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai