
4 | sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | moliūgai |
300 gramų | vištienos filė |
1 pakelis | feta sūrio |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalakutienos guliašas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Višta vyne
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Kepta višta su obuoliais
-
Vištiena su ryžiais
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Viščiukas citrininis
-
Keptas viščiukas
-
Prancūziški kotletai
-
Pikantiškas troškinys
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Vištiena jogurto marinate
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 -
Moliūgai,
300 gramų -
Vištienos filė,
300 gramų -
Feta sūris,
1 pakelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
Tešlą šiek tiek pakočioti.
Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.
Komentarai