
4 | sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | moliūgai |
300 gramų | vištienos filė |
1 pakelis | feta sūrio |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Kepta vištiena
-
Kepti vištų sparneliai
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Vištienos file kepsnys
-
Prancūziški kotletai
-
Įdaryta velykinė antis
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 -
Moliūgai,
300 gramų -
Vištienos filė,
300 gramų -
Feta sūris,
1 pakelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
Tešlą šiek tiek pakočioti.
Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.
Komentarai