4 | sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | moliūgai |
300 gramų | vištienos filė |
1 pakelis | feta sūrio |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aluje troškinta višta
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
- Keptos vištų blauzdelės
- Vištienos apkepas su cukinija
- Vištienos krūtinėlė
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
- Svarainiais įdaryta antis
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Kepta žąsies kulšelė
- Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
- Anties šlaunelės
- Vištiena ant grotelių
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Kepta višta su obuolių įdaru
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 -
Moliūgai,
300 gramų -
Vištienos filė,
300 gramų -
Feta sūris,
1 pakelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
Tešlą šiek tiek pakočioti.
Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.
Komentarai