
4 | sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | moliūgai |
300 gramų | vištienos filė |
1 pakelis | feta sūrio |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištiena garų puode
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Paukštienos apkepas
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištienos krūtinėlė
-
Virtinukai su vištiena
-
„Saulytė“
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištiena su čili
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 -
Moliūgai,
300 gramų -
Vištienos filė,
300 gramų -
Feta sūris,
1 pakelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
Tešlą šiek tiek pakočioti.
Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.
Komentarai