| 4 | sluoksniuotos tešlos |
| 300 gramų | moliūgai |
| 300 gramų | vištienos filė |
| 1 pakelis | feta sūrio |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
| šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant grotelių kepta višta
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Makaronai su vištiena
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Traški vištiena
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Velykinis patiekalas vaikams
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 -
Moliūgai,
300 gramų -
Vištienos filė,
300 gramų -
Feta sūris,
1 pakelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
Tešlą šiek tiek pakočioti.
Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.

Komentarai