
4 | sluoksniuotos tešlos |
300 gramų | moliūgai |
300 gramų | vištienos filė |
1 pakelis | feta sūrio |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Troškintos kurapkos
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Vištiena su paprika po garų
-
Keptos kurapkos
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištiena su rabarbarais
-
Višta ispaniškai
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sluoksniuota tešla,
4 -
Moliūgai,
300 gramų -
Vištienos filė,
300 gramų -
Feta sūris,
1 pakelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką susipjaustyti nedideliais gabaliukais vištieną.
Pridėti druskos, pipirų, prieskonių ir kepti su trupučiu aliejaus, kol vištiena iškeps. Kai liks kelios minutes iki vištiena bus numama nuo ugnies, ant jos reikia įmesti kelis rozmarino šiaudelius – nuo stiebelio nuplėštus lapelius.
Išsikepti moliūgą – supjaustyti nedideliais gabaliukais, apšlakstyti aliejumi, druska, prieskoniais ir orkaitėje kepti, kol suminkštės.
Fetos sūrį supjaustyti mažais gabaliukais.
Tešlą šiek tiek pakočioti.
Pakloti ant kepimo popieriaus. Per viduriuką išdėlioti vištienos ir moliūgo gabaliukus.
180 laipsnių temperatūroje kepti, kol kraštai apskrus. Likus kepti kelioms minutėms, apibarstyti fetos sūriu ir keliais rozmarino šiaudeliais. Skanaus.
Komentarai