Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!

Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepta višta
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Vištiena ant grotelių
-
Kepta šventinė žąsis
-
Kepenėlių blyneliai
-
Aštri vištiena
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Keptos kurapkos
-
Įdarytos paprikos
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištienos kepsniukai
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Kalakutiena su medumi
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...