Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištienos blyneliai
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Rūkytas kalakutas
-
Vištienos pyragas
-
Auksinės šlaunelės
-
Kepta vištiena
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Aluje troškinta višta
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Kiniški sparneliai
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Vištienos užkepėlė
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Prancūziški kotletai
-
Kepta višta su bulvėm
-
Vištienos pilavas
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...