Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!

Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Vištiena orkaitėje
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištiena pietums
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Keptas ančiukas
-
Traškios vištienos juostelės
-
Višta vyne
-
Vištiena grietinėlės padaže
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos pilavas
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...