Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
| 0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena su ryžiais
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Kepti vištų sparneliai
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Kepta antiena
-
Vištiena su bulvių koše
-
Viščiukas folijoje
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištiena su skrebučiais
-
Antis su grybų įdaru
-
Vištienos keksiukai
-
Vištienos suktinukai
-
Vištienos pyragas
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
