Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!

Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kepta višta su obuoliais
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištiena su ananasais
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Kepta antiena
-
Laukinis ryžių plovas
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Antis su grybų įdaru
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Bulvių košė su vištiena
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...