Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!

Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiniški sparneliai
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos blyneliai
-
Skanus viščiukas
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
-
Viščiukas tabaka
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Rūkytas kalakutas
-
Pikantiškas troškinys
-
Vištienos kulšelės tešloje
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...