Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
                            
    Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
            Paruošimo laikas: 
        Apie 1 val
    
INGREDIENTAI:
        | 4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) | 
| 0.5 litro | alaus | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 1 val
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Kalakutiena bulvių geldelėse
             - 
                
                                        
                                    
                Naminis šnicelis
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Skanioji vištytė
             - 
                
                                        
                                    
                Lietiniai blynai su vištiena
             - 
                
                                        
                                    
                Troškinta antis su svogūnais
             - 
                
                                        
                                    
                Aluje kepti vištų sparneliai
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos blyneliai
             - 
                
                                        
                                    
                Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos apkepas su cukinija
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos ir cukinijų kotletukai
             - 
                
                                        
                                    
                Įdaryta antis pagal Austrus
             - 
                
                                        
                                    
                Keptos anties šlaunelės
             - 
                
                                        
                                    
                Blauzdelės grilyje
             - 
                
                                        
                                    
                Traškūs vištienos gabalėliai
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta žąsis įdaryta kopūstais
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta višta
             - 
                
                                        
                                    
                Keri viščiukas
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos apkepas su obuoliais
             - 
                
                                        
                                    
                Paukštiena lizdeliuose (greitai)
             
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
                Komentarai:
                2
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Vištiena, ketvirčiai, 
4 vienetai  - 
                                                            
                                                            Alus, 
0.5 litro  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        