Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!

Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Kepti vištų sparneliai
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištiena kinietiškai
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos šašlykas
-
Gardžioji vištiena
-
Aštrūs sparneliai
-
Kalakutienos pjausniai
-
Orkaitėje kepta višta
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Traški vištiena
-
Vištienos keksiukai
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...