Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta višta su bulvėm
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Vištienos filė šašlykai
- Vištienos kotletas su siurprizu
- Vištienos kukuliai
- Vištienos kotletai su sūriu
- Makaronai su vištiena
- Kijevo kotletai
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištienos kotletai su daržovėmis
- Vištiena su ryžiais
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Traškūs vištos sparneliai
- Pasislėpęs paprikoje
- Švelni vištiena su brokoliais
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Kepti vištų sparneliai
- Maltos vištienos kepsnys
- Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
- Vištienos suktinukai
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...