Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!

Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Kepta višta su obuoliais
-
Šventinis kalakutas
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Kalakutienos pjausniai
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Labai paprasti koldūnai
-
Kalakutienos guliašas
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Virtinukai su vištiena
-
Vištiena su paprika po garų
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Šventiniai drebučiai
-
Vištiena garų puode
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištiena su ananasais
-
Vištiena su pupelemis
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...