Neįprasti kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | veršienos faršas |
| 200 gramų | vištienos filė (smulkiai pjaustyta) |
| 12 vienetų | kiaušiniai |
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | prieskoniai (paukštienai) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | pienas |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| šiek tiek | vištiena (skurelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sumaišome smulkiai supjaustytą vištieną , veršienos faršą, kiaušinius, prieskonius ir džiūvėsėlius. Fermentinį sūrį supjaustome juostelėmis. Iš mėsos padarome paplotėlį, į jį įdedame juostelę fermentinio sūro ir užspaudžiame. Viską uždedame ant vištos skūrelės ir suvyniojame, susmeigiame smeigtuku. Į keptuvę įpilame aliejaus ir apkepame iš abiejų pusių. Supilame pieną ir troškiname apie 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Aluje keptas viščiukas
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Ant grotelių kepta višta
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Kalakutienos pjausniai
-
Kepta šventinė žąsis
-
Keptas ančiukas
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Vištienos pyragas
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
Neįprasti kotletukai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršienos faršas,
300 gramų -
Vištienos filė, smulkiai pjaustyta,
200 gramų -
Kiaušiniai,
12 vienetų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų - Prieskoniai, paukštienai
- Juodieji pipirai
-
Česnakas,
3 skiltelės -
Džiūvėsėliai,
5 valgomieji šaukštai - Pienas
- Aliejus, kepimui
- Vištiena, skurelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome smulkiai supjaustytą vištieną , veršienos faršą, kiaušinius, prieskonius ir džiūvėsėlius. Fermentinį sūrį supjaustome juostelėmis. Iš mėsos padarome paplotėlį, į jį įdedame juostelę fermentinio sūro ir užspaudžiame. Viską uždedame ant vištos skūrelės ir suvyniojame, susmeigiame smeigtuku. Į keptuvę įpilame aliejaus ir apkepame iš abiejų pusių. Supilame pieną ir troškiname apie 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Nijole
2018-06-18 20:30
Man atrodo, kiausiniu 1 arba 2, pagal medos kieki 12 per daug
-
Violeta
2012-10-04 17:01
12 kiaušinių ne per daug?
-
Ineta
2012-06-20 18:42
labai skanus :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
