
Vištienos suktinukai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 kilogramo | vištienos filė |
1 pakelis | šalti rūkytas kumpis |
1 pundelis | petražolės |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Filė supjaustome gabaliukais, įspaudžiame česnako, dedame prieskonių, kapotų petražolių ir gerą šaukštą majonezo.
2.
Gerai išmaišome ir paliekame pasimarinuoti.
3.
Suvyniojame suktinukus į rūkytą kumpelį, dedame į kepimo indą pertepta aliejumi (aš dar įpilu šiek tiek vandens, labai nedaug).
4.
Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Višta vyne
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Traški vištiena
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištienos sparneliai
-
Laukinis ryžių plovas
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištienos filė šašlykas
-
Neįprasti kotletukai
Vištienos suktinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištienos filė,
0.5 kilogramo -
Šalti rūkytas kumpis,
1 pakelis -
Petražolės,
1 pundelis -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Filė supjaustome gabaliukais, įspaudžiame česnako, dedame prieskonių, kapotų petražolių ir gerą šaukštą majonezo.
Gerai išmaišome ir paliekame pasimarinuoti.
Suvyniojame suktinukus į rūkytą kumpelį, dedame į kepimo indą pertepta aliejumi (aš dar įpilu šiek tiek vandens, labai nedaug).
Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Juste
2016-06-27 07:23
Aciu,uz recepta.Superinis!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...