Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.

Sultingas vištienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | vištiena (filė) |
2 arbatiniai šaukšteliai | žalumynų |
3 lašai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
„Šypsena“
-
Troškinys čenachinėse
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Neįprasti kotletukai
-
Šventiniai drebučiai
-
Kepta višta
-
Vištienos užkepėlė
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Kijevo kotletai
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Vištiena pietums
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Vištienos pyragas su grybais
Sultingas vištienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, filė,
2 gabalai -
Žalumynai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
3 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...