Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.
Sultingas vištienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | vištiena (filė) |
2 arbatiniai šaukšteliai | žalumynų |
3 lašai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Aštri vištiena su bulvemis
- Raugintais kopūstais kimšta žąsis
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
- Saldžiarūgščiai sparneliai
- Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
- Vištiena su sojų daigais
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Kijevo kotletai kitaip
- Kepta antiena
- Vištienos kotletukai su varške
- Rūkytas kalakutas
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Kepta vištiena su daržovėmis
- Keptos ančiukų kulšelės
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Vištiena iš garų su rozmarinu
Sultingas vištienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, filė,
2 gabalai -
Žalumynai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
3 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...