Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.

Sultingas vištienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | vištiena (filė) |
2 arbatiniai šaukšteliai | žalumynų |
3 lašai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta su obuoliais
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištienos plovas
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištienos kulšelės
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Pikantiškas troškinys
-
Kijevo kotletas
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištienos šašlykas
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištiena su kopūstais
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Kalakuto šlaunelės
-
Šventiniai drebučiai
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
Sultingas vištienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, filė,
2 gabalai -
Žalumynai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
3 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...