Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.
Sultingas vištienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 gabalai | vištiena (filė) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | žalumynų |
| 3 lašai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištiena "afigiena"
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Orkaitėje kepta višta
-
Vištienos troškinys
-
Paukštiena lizdeliuose (greitai)
-
Naminis šnicelis
-
Kalakutienos pyragas
-
Blauzdelės grilyje
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos šašlykas
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištienos užkepėlė
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Vištienos apkepas
Sultingas vištienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, filė,
2 gabalai -
Žalumynai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
3 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
