Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.
Sultingas vištienos kepsnys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 2 gabalai | vištiena (filė) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | žalumynų |
| 3 lašai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Vištiena su bulvių koše
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Auksinės šlaunelės
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Vištienos apkepėlė
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Labai paprasti koldūnai
-
Ant grotelių kepta višta
-
Vištienos filė kepsnys
-
Pikantiškas troškinys
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Viščiukas citrininis
-
Vištienos šašlykas
-
Virta apkepinta vištiena
-
Vištienos filė su imbieru
Sultingas vištienos kepsnys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, filė,
2 gabalai -
Žalumynai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
3 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į įkaitintą aliejų suberti pusę prieskonių ir sudėti vištieną, apiberti likusiais prieskoniais.
Apkepti 1 minutę.Ugnį sumažinti iki mažos ir apversti vištieną.
Apvertus tuoj pat uždengti dangčiu ir kepti ant mažos ugnies lygiai 10 minučių.
Išjungti kaitrą ir uždengtą vištieną palikti pastovėti dar 5 minutes.
Kepimo metu dangčio kilnoti negalima.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
