Įdarytos paprikos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | paprika |
100 gramų | ryžiai |
500 gramų | vištiena (file) |
100 gramų | lydytas sūris ((sūrelis)) |
1 valgomasis šaukštas | sūris |
10 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (vištiena) |
1 arbatinis šaukštelis | paprikos milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nupjauti paprikų viršų, išimti sėklas, vidų pabarstyti druska, patepti aliejumi ir įdėti kepti į iki 200C įkaitintą orkaitę 10 min. (be viršūnių)
2.
Kol paprikos kepa, išverdame ryžius.
3.
Keptuvėje pakepiname smulkiais gabalėliais supjaustytą vištienos filė su vištienos prieskoniais, saldžiosios paprikos milteliais, pabaigoje įmaišome lydytą sūrelį ir leidžiame jam ištirpti.
4.
Į apkeptų paprikų vidų beriame ryžius, tada mėsą, ant viršaus uždedame gabalėlį sviesto ir apibarstome sūriu. Uždedame paprikos viršūnę ir kepame 200°C temperatūroje 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su cukinija ir pomidorais
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Vištiena pietums
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- „Šypsena“
- Vištienos užkepėlė
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištienos kotletai su sūriu
- Aluje troškinta višta
- Įdaryta velykinė antis
- Kijevo kotletai
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos užkepėlė
- Vištienos kepsniukai
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Aštrios vištų kepenėlės
- Šventiniai drebučiai
- Pikantiškas troškinys
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
Įdarytos paprikos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Paprika,
2 vienetai -
Ryžiai,
100 gramų -
Vištiena, file,
500 gramų -
Lydytas sūris, (sūrelis),
100 gramų -
Sūris,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
10 gramų -
Prieskoniai, vištiena,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprikos milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nupjauti paprikų viršų, išimti sėklas, vidų pabarstyti druska, patepti aliejumi ir įdėti kepti į iki 200C įkaitintą orkaitę 10 min. (be viršūnių)
Kol paprikos kepa, išverdame ryžius.
Keptuvėje pakepiname smulkiais gabalėliais supjaustytą vištienos filė su vištienos prieskoniais, saldžiosios paprikos milteliais, pabaigoje įmaišome lydytą sūrelį ir leidžiame jam ištirpti.
Į apkeptų paprikų vidų beriame ryžius, tada mėsą, ant viršaus uždedame gabalėlį sviesto ir apibarstome sūriu. Uždedame paprikos viršūnę ir kepame 200°C temperatūroje 15 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...