2 vienetai | paprika |
100 gramų | ryžiai |
500 gramų | vištiena (file) |
100 gramų | lydytas sūris ((sūrelis)) |
1 valgomasis šaukštas | sūris |
10 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (vištiena) |
1 arbatinis šaukštelis | paprikos milteliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Vištiena kepta su daržovėmis
- Kepta kurapka
- Citrininė višta
- Grilyje kapta vištienos filė
- Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
- Vištienos filė suktinukai
- Kalakutienos pyragas
- Vištienos gabaliukai aluje
- Vištienos krūtinėlės japoniškai
- Vištienos apkepas
- Kalakutienos guliašas
- Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
- Sparneliai su spanguolėmis
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Kebabas
- Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Maltos vištienos kebabas
- Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Įdarytos paprikos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Paprika,
2 vienetai -
Ryžiai,
100 gramų -
Vištiena, file,
500 gramų -
Lydytas sūris, (sūrelis),
100 gramų -
Sūris,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
10 gramų -
Prieskoniai, vištiena,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprikos milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nupjauti paprikų viršų, išimti sėklas, vidų pabarstyti druska, patepti aliejumi ir įdėti kepti į iki 200C įkaitintą orkaitę 10 min. (be viršūnių)
Kol paprikos kepa, išverdame ryžius.
Keptuvėje pakepiname smulkiais gabalėliais supjaustytą vištienos filė su vištienos prieskoniais, saldžiosios paprikos milteliais, pabaigoje įmaišome lydytą sūrelį ir leidžiame jam ištirpti.
Į apkeptų paprikų vidų beriame ryžius, tada mėsą, ant viršaus uždedame gabalėlį sviesto ir apibarstome sūriu. Uždedame paprikos viršūnę ir kepame 200°C temperatūroje 15 min.