
Vištienos filė su grybų padažu
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | vištiena (file) |
300 gramų | grybai |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 valgomieji šaukštai | bazilikas (kapoti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filę supjaustyti porcijomis, gardinti druska, pipirais ir apkepti keptuvėje.
2.
Grybus supjaustyti stambiai. Dėti į keptuvę ir troškinti, kol išgaruos vanduo. Gardinti druska, pipirais. Pridėti grietinėles. Troškinti, kol grietinėlė pradės tirštėti. Pridėti baziliko ir 5 minutės troškinti uždengus dangtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Farširuota višta
-
Traški vištiena
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Skanus viščiukas
-
Įdaryta antis
-
Kotletukai su moliūgu
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Vištiena su ryžiais
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Orkaitėje kepta višta
-
Višta ispaniškai
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Kepta višta su bulvėm
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Farširuotos blauzdelės
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Vištienos apkepėlė
-
Neįprasti kotletukai
Vištienos filė su grybų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
500 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Bazilikas, kapoti,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filę supjaustyti porcijomis, gardinti druska, pipirais ir apkepti keptuvėje.
Grybus supjaustyti stambiai. Dėti į keptuvę ir troškinti, kol išgaruos vanduo. Gardinti druska, pipirais. Pridėti grietinėles. Troškinti, kol grietinėlė pradės tirštėti. Pridėti baziliko ir 5 minutės troškinti uždengus dangtį.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...