
Vištienos filė su grybų padažu
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | vištiena (file) |
300 gramų | grybai |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 valgomieji šaukštai | bazilikas (kapoti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filę supjaustyti porcijomis, gardinti druska, pipirais ir apkepti keptuvėje.
2.
Grybus supjaustyti stambiai. Dėti į keptuvę ir troškinti, kol išgaruos vanduo. Gardinti druska, pipirais. Pridėti grietinėles. Troškinti, kol grietinėlė pradės tirštėti. Pridėti baziliko ir 5 minutės troškinti uždengus dangtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištiena su rabarbarais
-
Keptas kalakutas
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Šventinis kalakutas
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Vištiena su čili
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Kebabas
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
-
Vištų sparneliai
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
Vištienos filė su grybų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, file,
500 gramų -
Grybai,
300 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Bazilikas, kapoti,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filę supjaustyti porcijomis, gardinti druska, pipirais ir apkepti keptuvėje.
Grybus supjaustyti stambiai. Dėti į keptuvę ir troškinti, kol išgaruos vanduo. Gardinti druska, pipirais. Pridėti grietinėles. Troškinti, kol grietinėlė pradės tirštėti. Pridėti baziliko ir 5 minutės troškinti uždengus dangtį.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...