
Vištiena grietinėlės padaže
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | vištiena (file) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% ((30-35 proc. riebumo)) |
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos file supjaustyti šiaudeliais, apibarstyti, drukska, pipirais, vištienos prieskoniais ir palikti 10 min. pasimarinuoti.
2.
Vištieną sudėti į kepimo indą, apipilti grietinėle. Pagardinti druska, pipirais.
3.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių ir dėti vištieną. Kepti apie 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Farširuotos blauzdelės
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Vištiena su pupelemis
-
Kepta višta su grikiais
-
Vištiena kinietiškai
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vištienos kepsneliai
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Antis su grybų įdaru
-
Vištiena ant druskos
-
„Saulytė“
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
Vištiena grietinėlės padaže
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%, (30-35 proc. riebumo),
250 mililitrų - Prieskoniai, vištienai
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file supjaustyti šiaudeliais, apibarstyti, drukska, pipirais, vištienos prieskoniais ir palikti 10 min. pasimarinuoti.
Vištieną sudėti į kepimo indą, apipilti grietinėle. Pagardinti druska, pipirais.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių ir dėti vištieną. Kepti apie 30 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai