
Vištiena grietinėlės padaže
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | vištiena (file) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% ((30-35 proc. riebumo)) |
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos file supjaustyti šiaudeliais, apibarstyti, drukska, pipirais, vištienos prieskoniais ir palikti 10 min. pasimarinuoti.
2.
Vištieną sudėti į kepimo indą, apipilti grietinėle. Pagardinti druska, pipirais.
3.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių ir dėti vištieną. Kepti apie 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepta višta
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Vištienos filė su imbieru
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištienos apkepėlė
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištiena kepta su daržovėmis
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Vištos krūtinėlė su česnaku ir grybais
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Vištienos kulšelės
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
Vištiena grietinėlės padaže
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%, (30-35 proc. riebumo),
250 mililitrų - Prieskoniai, vištienai
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file supjaustyti šiaudeliais, apibarstyti, drukska, pipirais, vištienos prieskoniais ir palikti 10 min. pasimarinuoti.
Vištieną sudėti į kepimo indą, apipilti grietinėle. Pagardinti druska, pipirais.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių ir dėti vištieną. Kepti apie 30 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai