Vištiena grietinėlės padaže
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | vištiena (file) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% ((30-35 proc. riebumo)) |
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos file supjaustyti šiaudeliais, apibarstyti, drukska, pipirais, vištienos prieskoniais ir palikti 10 min. pasimarinuoti.
2.
Vištieną sudėti į kepimo indą, apipilti grietinėle. Pagardinti druska, pipirais.
3.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių ir dėti vištieną. Kepti apie 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Vištienos blyneliai
- Kepta višta garstyčių marinate
- Maltos vištienos kebabas
- Kepta žąsis su obuoliais
- Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
- Gardžioji vištiena
- Vištiena su daržovėmis bei grybais
- Daniškai paruošta vištiena
- Kepta vištiena
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Paukštiena lizdeliuose (greitai)
- Višta, įdaryta vaisiais
- Įdarytos bandelės
- Raugintais kopūstais kimšta žąsis
- Virta apkepinta vištiena
- Vištienos sparneliai su medumi
- Citrininė višta
- Kepsneliai su grybais
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
Vištiena grietinėlės padaže
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, file,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%, (30-35 proc. riebumo),
250 mililitrų - Prieskoniai, vištienai
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file supjaustyti šiaudeliais, apibarstyti, drukska, pipirais, vištienos prieskoniais ir palikti 10 min. pasimarinuoti.
Vištieną sudėti į kepimo indą, apipilti grietinėle. Pagardinti druska, pipirais.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių ir dėti vištieną. Kepti apie 30 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai