
Keptos anties šlaunelės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | anties (šlaunelės) |
šiek tiek | prieskoniai (paukštienai) |
50 gramų | migdolai |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vištienos kukuliai
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Įdarytos paprikos
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Maltos vištienos kebabas
-
Vištienos pyragas
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Traški vištiena
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Vištiena su bulvių koše
-
Vištiena ant druskos
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Vištiena su kopūstais
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištiena su skrebučiais
Keptos anties šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis, šlaunelės,
4 vienetai - Prieskoniai, paukštienai
-
Migdolai,
50 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...