
Keptos anties šlaunelės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | anties (šlaunelės) |
šiek tiek | prieskoniai (paukštienai) |
50 gramų | migdolai |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Anties šlaunelės
-
Naminis šnicelis
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištiena su rabarbarais
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Skanus viščiukas
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos filė šašlykas
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Antis, kepta aluje
-
Višta ispaniškai
Keptos anties šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis, šlaunelės,
4 vienetai - Prieskoniai, paukštienai
-
Migdolai,
50 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...