Keptos anties šlaunelės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | anties (šlaunelės) |
šiek tiek | prieskoniai (paukštienai) |
50 gramų | migdolai |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta kurapka
- Labai paprasti koldūnai
- Pasislėpęs paprikoje
- Kepta antis su apelsinais
- Kalakutiena su medumi
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Gardžioji vištiena
- Šventinė višta
- Viščiukas citrininis
- Troškinta vištiena su paprika
- Kalakutienos pjausniai
- Vištienos pyragas
- Vištiena su paprika po garų
- Citrininė višta
- Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
- Vištienos suktinukai
- Višta su apelsinais
- Įdarytos vištienos šlaunelės
- Kalakukas ant iešmelių
- Kepta antis su grybais
Keptos anties šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis, šlaunelės,
4 vienetai - Prieskoniai, paukštienai
-
Migdolai,
50 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...