Keptos anties šlaunelės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | anties (šlaunelės) |
| šiek tiek | prieskoniai (paukštienai) |
| 50 gramų | migdolai |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Šventinė višta
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Labai paprasti koldūnai
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Vištienos užkepėlė
-
Traškios vištienos juostelės
-
Aluje troškinta višta
-
Kepta šventinė žąsis
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
Keptos anties šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis, šlaunelės,
4 vienetai - Prieskoniai, paukštienai
-
Migdolai,
50 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
