
Keptos anties šlaunelės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | anties (šlaunelės) |
šiek tiek | prieskoniai (paukštienai) |
50 gramų | migdolai |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos kurapkos
-
Orkaitėje kepta višta
-
Aštri vištiena
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos suktinukai
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Vištienos pilavas
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Kepta supjaustyta višta
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
Keptos anties šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis, šlaunelės,
4 vienetai - Prieskoniai, paukštienai
-
Migdolai,
50 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...