
Keptos anties šlaunelės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | anties (šlaunelės) |
šiek tiek | prieskoniai (paukštienai) |
50 gramų | migdolai |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Višta vyne
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Traški vištiena
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištienos sparneliai
-
Laukinis ryžių plovas
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištienos filė šašlykas
-
Neįprasti kotletukai
Keptos anties šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis, šlaunelės,
4 vienetai - Prieskoniai, paukštienai
-
Migdolai,
50 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...