
Keptos anties šlaunelės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | anties (šlaunelės) |
šiek tiek | prieskoniai (paukštienai) |
50 gramų | migdolai |
1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištienos suktinukai
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Troškintos kurapkos
-
Vištų blauzdelės
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Kepta višta su grikiais
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Vištienos filė šašlykai
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Traškios vištienos juostelės
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
Keptos anties šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Antis, šlaunelės,
4 vienetai - Prieskoniai, paukštienai
-
Migdolai,
50 gramų -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles įtrinti prieskoniais, dėti į foliją, užvynioti ir kepti 15 - 20 min. Po to išimti iš folijos, aptepti medumi, apibarstyti smulkintais migdolais ir dar pakepti orkaitėje apie 10 min (be folijos). Migdolai antienai suteikia subtilų skonį ir kvapą. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...