Vištienos kulšelės tešloje
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
8 vienetai | vištiena (kulšelės) |
1 pakelis | tešla (bemielė, sluoksniuota (šaldyta)) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | sūris ((lietuviškas, kietasis)) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vištieną pagardiname druska, pipirais. Tešlą atšildome ir supjaustome išilgai juostelėmis. Po kiekvienos kulšelės oda pakišame sūrio (tarkuoto arba supjaustyto juostelėmis). Kiekvieną kulšelę apvyniojame tešla ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti, kaip įprasta apie 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su daržovėmis
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Paukštiena su pievagrybiais
- Farširuotos blauzdelės
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Vištų sparneliai
- Greiti vištienos kąsneliai
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Vištiena su baltuoju padažu
- Vištienos kepsneliai
- Marinuoti vištienos ketvirčiai
- Vištiena kinietiškai
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Vištiena saldžiarūgščiai
- Kepta antis su apelsinais
- Vištų kepenėlės su ananasais
Vištienos kulšelės tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, kulšelės,
8 vienetai -
Tešla, bemielė, sluoksniuota (šaldyta),
1 pakelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Sūris, (lietuviškas, kietasis)
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pagardiname druska, pipirais. Tešlą atšildome ir supjaustome išilgai juostelėmis. Po kiekvienos kulšelės oda pakišame sūrio (tarkuoto arba supjaustyto juostelėmis). Kiekvieną kulšelę apvyniojame tešla ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti, kaip įprasta apie 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...