Vištienos kulšelės tešloje
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 8 vienetai | vištiena (kulšelės) |
| 1 pakelis | tešla (bemielė, sluoksniuota (šaldyta)) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | sūris ((lietuviškas, kietasis)) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vištieną pagardiname druska, pipirais. Tešlą atšildome ir supjaustome išilgai juostelėmis. Po kiekvienos kulšelės oda pakišame sūrio (tarkuoto arba supjaustyto juostelėmis). Kiekvieną kulšelę apvyniojame tešla ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti, kaip įprasta apie 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Įdaryta antis
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Vištienos užkepėlė
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištiena iš garų su rozmarinu
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Vištienos keksiukai
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Vištienos kepsneliai su šonine
-
Traški vištiena
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Čeburėkai su vištienos faršu
-
Vištienos kepsneliai
Vištienos kulšelės tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, kulšelės,
8 vienetai -
Tešla, bemielė, sluoksniuota (šaldyta),
1 pakelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Sūris, (lietuviškas, kietasis)
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pagardiname druska, pipirais. Tešlą atšildome ir supjaustome išilgai juostelėmis. Po kiekvienos kulšelės oda pakišame sūrio (tarkuoto arba supjaustyto juostelėmis). Kiekvieną kulšelę apvyniojame tešla ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti, kaip įprasta apie 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
