Vištienos kulšelės tešloje
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 8 vienetai | vištiena (kulšelės) |
| 1 pakelis | tešla (bemielė, sluoksniuota (šaldyta)) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | sūris ((lietuviškas, kietasis)) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vištieną pagardiname druska, pipirais. Tešlą atšildome ir supjaustome išilgai juostelėmis. Po kiekvienos kulšelės oda pakišame sūrio (tarkuoto arba supjaustyto juostelėmis). Kiekvieną kulšelę apvyniojame tešla ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti, kaip įprasta apie 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Naminis šnicelis
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Aštrūs sparneliai
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Vištų sparneliai
-
Kepta vištiena
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Vištiena su abrikosais
-
Greitieji vištienos kepsniukai
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Vištienos užkepėlė
Vištienos kulšelės tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, kulšelės,
8 vienetai -
Tešla, bemielė, sluoksniuota (šaldyta),
1 pakelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Sūris, (lietuviškas, kietasis)
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pagardiname druska, pipirais. Tešlą atšildome ir supjaustome išilgai juostelėmis. Po kiekvienos kulšelės oda pakišame sūrio (tarkuoto arba supjaustyto juostelėmis). Kiekvieną kulšelę apvyniojame tešla ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti, kaip įprasta apie 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
