Višta ispaniškai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas vištiena
150 gramų pievagrybiai
1 vienetas svogūnai
3 valgomieji šaukštai sviestas
3 vienetai bulvių
2 vienetai paprika
100 gramų baltas vynas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Višta išdarinėjama ir įtrinama druska bei pipirais. Ištirpintame svieste truputį pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami nuvalyti, smulkiai supjaustyti pievagrybiai, įpilama truputį vandens. Troškinama, kol grybai pusiau suminkštėja. Šios masės prikimšta višta užsiuvama ir iš visų pusių apkepinama likusiame svieste. Po 15 min. sudedamos skiltelėmis supjaustytos žalios bulvės ir plonais žiedais supjaustyti pipirai (kartu su sėklomis). Po to įpilama vyno (jei skysčio per maža, galima įpilti truputį vandens). Višta troškinama orkaitėje, dažnai palaistant esančiu padažu. Baigus troškinti, padažas pagardinamas druska bei pipirais ir užpilamas ant vištos. Atskirai paduodama balta duona ir lapinės salotos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Višta ispaniškai

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Višta išdarinėjama ir įtrinama druska bei pipirais. Ištirpintame svieste truputį pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami nuvalyti, smulkiai supjaustyti pievagrybiai, įpilama truputį vandens. Troškinama, kol grybai pusiau suminkštėja. Šios masės prikimšta višta užsiuvama ir iš visų pusių apkepinama likusiame svieste. Po 15 min. sudedamos skiltelėmis supjaustytos žalios bulvės ir plonais žiedais supjaustyti pipirai (kartu su sėklomis). Po to įpilama vyno (jei skysčio per maža, galima įpilti truputį vandens). Višta troškinama orkaitėje, dažnai palaistant esančiu padažu. Baigus troškinti, padažas pagardinamas druska bei pipirais ir užpilamas ant vištos. Atskirai paduodama balta duona ir lapinės salotos.

Reklama:

Komentarai (9)


  • Ivetukas 2010-07-21 11:33

    Mmm, idomu ar skanu. Matyt labai neiprastas skonis.


  • deep 2010-07-20 23:22

    oi jus bobos, jums lazdu nedudoa vyrai matau, kad gincijates del tokiu dalyku. Butumet mano pasonej, duociau as jums greit uzsiemimo


  • sigita 2010-07-20 08:04

    nu jau labai visos mokytos esat 7metus dirbau ispanijoje virtuveje ir tikrai toks receptukas yra jei nezinojot ispanai vistiena kasdien kitaip kepa tad baikit saipytis viena is kitos jei tiek viska zinot tai parasykit tikru ispanisku patiekalujavascript:void(null);


  • liu 2010-01-19 16:20

    sutinku su Inga ir Ruta,cia ne ispaniskas receptas,neklaidinkit zmoniu!!!!!!!!!!!!!


  • as 2010-01-19 15:34

    ko prikibot, zmogus taip pavadino, tegu buna Ispaniskai


  • Inga 2009-10-30 14:21

    Atsibuskit, ispanų virtuvės specialistai-ispanai nenaudoja sviesto, ruošdami nacionalinius valgius. Juokas ima iš tokių receptų..
    :-D


  • ruta 2009-09-02 21:44

    nesamone...is kur istraukei kad tai ispaniskai?vista ispaniskai visai kitaip orkaiteje kepama-i skarda kloji sluoksni storais griezineliais pjaustytas bulves,ant virsaus vistienos gabaliukus itrintus prieskoniais,ant jos ziedais pjaustytus svogunus,i tarpus prikisti cesnako skilteliu ir galiausiai viska uzkloti pomidoru griezineliais.kepti 200 orkaiteje apie 1.5val :super:


  • meistre 2009-08-04 14:58

    NESKANU ;DDD %-)


  • meistre 2009-08-04 14:58

    Neskanu ;DDDD %-)


Daugiau receptų