Keptas fazanas su cinamonu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | fazanas |
1.5 valgomojo šaukšto | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | kakava (milteliai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Fazanas įtrinamas prieskoniais, palaikomas 1 val., vėliau jo vidus pabarstomas cinamonu, o viršus apdedamas ir aprišamas lašiniukais, kepama orkaitėje. Baigiant kepti, lašiniukai nuimami, o fazanas aptepamas kiaušinių tryniais ir apibarstomas kakavos milteliais. Fazanas tiekiamas supjaustytas, užpiltas padažu, kuriame kepė. Prie jo duodama riebaluose virtų bulvyčių, salotų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Farširuotos blauzdelės
- Vištiena garų puode
- Kepti vištienos sparneliai
- Vištiena su daržovėmis
- Višta ispaniškai
- Kepta višta
- Vištiena su ryžiais
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Įdarytos bandelės
- Kepenėlių blyneliai
- Aštri vištiena
- Vištų sparneliai
- Vištienos kepsneliai
- Šventinė višta
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Šventiniai drebučiai
- Paukštiena su pievagrybiais
- Kalakutienos pyragas
- Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
- Vaisiais įdaryta višta
Keptas fazanas su cinamonu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Fazanas,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Kakava, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cinamonas
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Fazanas įtrinamas prieskoniais, palaikomas 1 val., vėliau jo vidus pabarstomas cinamonu, o viršus apdedamas ir aprišamas lašiniukais, kepama orkaitėje. Baigiant kepti, lašiniukai nuimami, o fazanas aptepamas kiaušinių tryniais ir apibarstomas kakavos milteliais. Fazanas tiekiamas supjaustytas, užpiltas padažu, kuriame kepė. Prie jo duodama riebaluose virtų bulvyčių, salotų lapelių.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...