2 vienetai | žąsis (Šviežios kulšelės (apie 1 kg)) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (persilado) |
1 žiupsnelis | pipirai (žalieji) |
3 skiltelės | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
3 valgomieji šaukštai | padažas (sojų) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (alyvuogių) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Kiniški sparneliai
- Paukštiena su pievagrybiais
- Aštri vištiena
- Vištiena su anansų žeidais
- Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Keptas kalakutas
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Antis su grybų įdaru
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Blauzdelės grilyje
- Vištiena su ryžiais
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
- Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
- Kepti vištų sparneliai prie alaus
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Troškinta vištiena
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
Kepta žąsies kulšelė
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žąsis, Šviežios kulšelės (apie 1 kg),
2 vienetai -
Prieskoniai, persilado,
1 žiupsnelis -
Pipirai, žalieji,
1 žiupsnelis -
Česnakas,
3 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Padažas, sojų,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus, alyvuogių,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žąsienos kulšeles įtrinti prieskoniais, apšlakstyti sojos padažu ir aliejumi. Palikti apie 1 valandą pasimarinuoti, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.
Lengvai pasimarinavusias žąsų kulšeles iš abiejų pusių apkepti įkaitintoje keptuvėje po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę - nevartant, kantriai laukiant, kol gražiai apskrus.
Apkepus suvynioti žąsies kulšeles į foliją ir pašauti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti apie 40 minučių.
Pateikti su keptomis ar virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!