Kepta žąsies kulšelė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | žąsis (Šviežios kulšelės (apie 1 kg)) |
| 1 žiupsnelis | prieskoniai (persilado) |
| 1 žiupsnelis | pipirai (žalieji) |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 3 valgomieji šaukštai | padažas (sojų) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus (alyvuogių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Žąsienos kulšeles įtrinti prieskoniais, apšlakstyti sojos padažu ir aliejumi. Palikti apie 1 valandą pasimarinuoti, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.
2.
Lengvai pasimarinavusias žąsų kulšeles iš abiejų pusių apkepti įkaitintoje keptuvėje po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę - nevartant, kantriai laukiant, kol gražiai apskrus.
3.
Apkepus suvynioti žąsies kulšeles į foliją ir pašauti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti apie 40 minučių.
4.
Pateikti su keptomis ar virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Kepta kurapka
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Vištienos apkepas
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Kepta višta su grikiais
-
Vištiena su skrebučiais
-
Kepta antis su grybais
-
Kepta antis su obuoliais
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Vištienos užkepėlė
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kiniški sparneliai
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Įdarytos paprikos
Kepta žąsies kulšelė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žąsis, Šviežios kulšelės (apie 1 kg),
2 vienetai -
Prieskoniai, persilado,
1 žiupsnelis -
Pipirai, žalieji,
1 žiupsnelis -
Česnakas,
3 skiltelės -
Druska,
1 žiupsnelis -
Padažas, sojų,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus, alyvuogių,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žąsienos kulšeles įtrinti prieskoniais, apšlakstyti sojos padažu ir aliejumi. Palikti apie 1 valandą pasimarinuoti, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.
Lengvai pasimarinavusias žąsų kulšeles iš abiejų pusių apkepti įkaitintoje keptuvėje po 2 - 3 minutes kiekvieną pusę - nevartant, kantriai laukiant, kol gražiai apskrus.
Apkepus suvynioti žąsies kulšeles į foliją ir pašauti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę kepti apie 40 minučių.
Pateikti su keptomis ar virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ar marinuotais vaisiais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
