| 800 gramų | konservuotų pomidorų | 
| 500 gramų | vištienos faršas | 
| 500 mililitrų | pienas | 
| 1 pakelis | lazanija | 
| 2 vienetai | morkos | 
| 2 vienetai | svogūnai | 
| 100 gramų | sūris | 
| 40 gramų | sviestas | 
| 40 gramų | miltai | 
| 4 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta | 
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | pipirai | 
| šiek tiek | prieskoniai | 
1. Gerai įkaitinam keptuvę su aliejumi ir dedam mėsą. Mėsą su mentele paskirstykite ir gražiai apkepkite, kad maži faršo šoneliai apskrustų.
2. Kol mėsa skrunda, pasiruoškite daržoves: smulkiai supjaustykite svogūną, morkas.
3. Kai mėsa apkeps, dėkite ją į puodą, kuriame viską troškinsite, o keptuvėje apkepkite daržoves: pradžioje svogūnus, paskui morkas.
4. Kai daržovės suminkštės, dėkite pomidorų pastą ir prieskonius: grūstų pipirų ir druskos.
5. Dabar viską jau galite kelti į puodą, kuriame troškinsis, supilkite pomidorus konservuotus savo sultyse.
6. Uždenkite dangčiu ir leiskite viskam troškintis apie 25 minutes.
Puode arba keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus, pamaišykite – pasidarys košelė, leiskite jai truputį pašilti ir pakepti, apie minutę, tada po truputį pilkite pieną ir maišykite, kaitinkite ant ugnies kol pasidarys tirštas padažas. Kai padažas bus jau sutirštėjęs, įberkite tarkuoto sūrio ir paragaukite, ar ko netrūksta.
1. Įjunkite orkaitę 180-190 C.
2. Paimkite indą, kuriame viską sluoksniuosite. Indas turi būti aukštais kraštais ir ne per didelis. Dėkite truputį mėsos troškinio, ant viršaus lazanijos lakštą, tada vėl mėsos ir tuomet jau balto pažado. Tuomet vėl lazanijos lakštą, mėsos troškinį ir baltą padažą. Viršutinis sluoksnis turi būti mėsos troškinys ir baltas padažas.
3. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 50 min.
4. Prieš pabaigą ant viršaus užtarkuokite, jei norite, puskiečio sūrio.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Vištų blauzdelės su voveraitėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Pasislėpęs paprikoje
             - 
                
                                        
                                    
                Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos plovas
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Sluoksniuotas apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Vištiena svogūnų ir krapų
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta višta su grikiais
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos filė šašlykai
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos apkepas su obuoliais
             - 
                
                                        
                                    
                Vištiena kinietiškai
             - 
                
                                        
                                    
                Keptas kalakutas
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaulienos kepsneliai su majonezu
             - 
                
                                        
                                    
                Vištiena su 40 skiltelių česnako
             - 
                
                                        
                                    
                Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
             - 
                
                                        
                                    
                Vištiena su baltuoju padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos file kepsnys
             - 
                
                                        
                                    
                Aluje keptas viščiukas
             
Lazanija su vištiena
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
 - Porcijų skaičius: 6
 
- 
                                                            
                                                            Konservuoti pomidorai, 
800 gramų  - 
                                                            
                                                            Vištienos faršas, 
500 gramų  - 
                                                            
                                                            Pienas, 
500 mililitrų  - 
                                                            
                                                            Lazanija, 
1 pakelis  - 
                                                            
                                                            Morkos, 
2 vienetai  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
2 vienetai  - 
                                                            
                                                            Sūris, 
100 gramų  - 
                                                            
                                                            Sviestas, 
40 gramų  - 
                                                            
                                                            Miltai, 
40 gramų  - 
                                                            
                                                            Pomidorų pasta, 
4 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Aliejus, 
2 valgomieji šaukštai  - Druska
 - Pipirai
 - Prieskoniai
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
Ruošimas:
1. Gerai įkaitinam keptuvę su aliejumi ir dedam mėsą. Mėsą su mentele paskirstykite ir gražiai apkepkite, kad maži faršo šoneliai apskrustų.
2. Kol mėsa skrunda, pasiruoškite daržoves: smulkiai supjaustykite svogūną, morkas.
3. Kai mėsa apkeps, dėkite ją į puodą, kuriame viską troškinsite, o keptuvėje apkepkite daržoves: pradžioje svogūnus, paskui morkas.
4. Kai daržovės suminkštės, dėkite pomidorų pastą ir prieskonius: grūstų pipirų ir druskos.
5. Dabar viską jau galite kelti į puodą, kuriame troškinsis, supilkite pomidorus konservuotus savo sultyse.
6. Uždenkite dangčiu ir leiskite viskam troškintis apie 25 minutes.Baltas padažas:
Puode arba keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus, pamaišykite – pasidarys košelė, leiskite jai truputį pašilti ir pakepti, apie minutę, tada po truputį pilkite pieną ir maišykite, kaitinkite ant ugnies kol pasidarys tirštas padažas. Kai padažas bus jau sutirštėjęs, įberkite tarkuoto sūrio ir paragaukite, ar ko netrūksta.Kepimas:
1. Įjunkite orkaitę 180-190 C.
2. Paimkite indą, kuriame viską sluoksniuosite. Indas turi būti aukštais kraštais ir ne per didelis. Dėkite truputį mėsos troškinio, ant viršaus lazanijos lakštą, tada vėl mėsos ir tuomet jau balto pažado. Tuomet vėl lazanijos lakštą, mėsos troškinį ir baltą padažą. Viršutinis sluoksnis turi būti mėsos troškinys ir baltas padažas.
3. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 50 min.
4. Prieš pabaigą ant viršaus užtarkuokite, jei norite, puskiečio sūrio.
Skanaus.
Komentarai (2)
- 
        Simone
        2020-12-07 18:30
    
        Tikra lazanija,be miltu,ir pieno tikras italas numirtu isgirdes sudeti rezepto
 - 
        Eva
        2017-02-15 10:28
    
        O kai mesa kepi nereik ipilti aliejaus pries tai?
 
