
Vaisiais įdaryta višta
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena |
125 gramai | ryžiai |
0.5 stiklinės | razinos |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | kriaušės |
1 vienetas | bananai |
250 mililitrų | majonezas |
40 mililitrų | citrinų sultys |
šiek tiek | prieskoniai (vištienos) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įtrinkite vištą prieskoniais ir druska ir kelias valandas palaikykite. Susmulkinkite vaisius, nuplaukite razinas ir sudėkite į išvirtus ryžius, supilkite pusę kiekio majonezo, citrinos sultis ir viską sumaišykite. Gautu įdaru prikimškite vištą ir užsiūkite. Vištą aptepkite likusiu majonezu ir kepkite orkaitėje apie 1 val., nuolat laistydami atsiradusiu skysčiu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištiena
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Farširuotos blauzdelės
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Troškintos kurapkos
-
Aštrūs vištienos sparneliai
-
Maltos vištienos kebabas
-
Įdaryta antis
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Višta su apelsinais
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Įdarytos bandelės
-
Keptos anties šlaunelės
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištienos kepsniukai
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištiena orkaitėje
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
Vaisiais įdaryta višta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
1 vienetas -
Ryžiai,
125 gramai -
Razinos,
0.5 stiklinės -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kriaušės,
1 vienetas -
Bananai,
1 vienetas -
Majonezas,
250 mililitrų -
Citrinų sultys,
40 mililitrų - Prieskoniai, vištienos
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įtrinkite vištą prieskoniais ir druska ir kelias valandas palaikykite. Susmulkinkite vaisius, nuplaukite razinas ir sudėkite į išvirtus ryžius, supilkite pusę kiekio majonezo, citrinos sultis ir viską sumaišykite. Gautu įdaru prikimškite vištą ir užsiūkite. Vištą aptepkite likusiu majonezu ir kepkite orkaitėje apie 1 val., nuolat laistydami atsiradusiu skysčiu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...