Vištiena su ryžiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | vištienos filė |
| 200 gramų | ryžiai |
| 1 valgomasis šaukštas | tikka masala padažas |
| 3 valgomieji šaukštai | saldžiarūgštis padažas |
| 1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 vienetas | poras |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 50 mililitrų | vanduo |
| 5 vienetai | alyvuogių (papuošimui) |
| 10 mililitrų | aliejaus (kepimui) |
| 5 gramai | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje, kol ryžiai verda, šiaudeliais supjaustyti papriką ir vištieną, porus – pusžiedžiais, česnako skilteles perpjauti per pusę.
2.
Į įkaitintą keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti vištieną, papriką, porus, sudėti česnakus. Įkrėsti dviejų rūšių padažo ir įpilti vandens, patroškinti 5 min. Įdėti krakmolo ir pagardinti mėgstamais prieskoniais. Gerai išmaišyti ir troškinkiti dar 15 min.
3.
Lėkštės viduryje sudėti ryžius, aplink užpilti troškiniu. Patiekalą papuošti alyvuogėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Vištienos filė šašlykai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Kepsneliai su grybais
-
Vištienos plovas
-
Vištienos kulšelės
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
„Saulytė“
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištienos filė su imbieru
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Kepta kurapka
-
Vištiena su grybais
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena "afigiena"
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
Vištiena su ryžiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Ryžiai,
200 gramų -
Tikka masala padažas ,
1 valgomasis šaukštas -
Saldžiarūgštis padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Vanduo,
50 mililitrų -
Alyvuogės, papuošimui,
5 vienetai -
Aliejus, kepimui,
10 mililitrų -
Prieskoniai,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje, kol ryžiai verda, šiaudeliais supjaustyti papriką ir vištieną, porus – pusžiedžiais, česnako skilteles perpjauti per pusę.
Į įkaitintą keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti vištieną, papriką, porus, sudėti česnakus. Įkrėsti dviejų rūšių padažo ir įpilti vandens, patroškinti 5 min. Įdėti krakmolo ir pagardinti mėgstamais prieskoniais. Gerai išmaišyti ir troškinkiti dar 15 min.
Lėkštės viduryje sudėti ryžius, aplink užpilti troškiniu. Patiekalą papuošti alyvuogėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
