Vištiena su ryžiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | vištienos filė |
| 200 gramų | ryžiai |
| 1 valgomasis šaukštas | tikka masala padažas |
| 3 valgomieji šaukštai | saldžiarūgštis padažas |
| 1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 vienetas | poras |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 50 mililitrų | vanduo |
| 5 vienetai | alyvuogių (papuošimui) |
| 10 mililitrų | aliejaus (kepimui) |
| 5 gramai | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje, kol ryžiai verda, šiaudeliais supjaustyti papriką ir vištieną, porus – pusžiedžiais, česnako skilteles perpjauti per pusę.
2.
Į įkaitintą keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti vištieną, papriką, porus, sudėti česnakus. Įkrėsti dviejų rūšių padažo ir įpilti vandens, patroškinti 5 min. Įdėti krakmolo ir pagardinti mėgstamais prieskoniais. Gerai išmaišyti ir troškinkiti dar 15 min.
3.
Lėkštės viduryje sudėti ryžius, aplink užpilti troškiniu. Patiekalą papuošti alyvuogėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Vištienos pilavas
-
Farširuota višta
-
Kijevo kotletai
-
Keptas ančiukas
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Kepta antis su apelsinais
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištiena su abrikosais
-
Kepta šventinė žąsis
-
Viščiukas folijoje
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Kepta vištiena
Vištiena su ryžiais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Ryžiai,
200 gramų -
Tikka masala padažas ,
1 valgomasis šaukštas -
Saldžiarūgštis padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Vanduo,
50 mililitrų -
Alyvuogės, papuošimui,
5 vienetai -
Aliejus, kepimui,
10 mililitrų -
Prieskoniai,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje, kol ryžiai verda, šiaudeliais supjaustyti papriką ir vištieną, porus – pusžiedžiais, česnako skilteles perpjauti per pusę.
Į įkaitintą keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti vištieną, papriką, porus, sudėti česnakus. Įkrėsti dviejų rūšių padažo ir įpilti vandens, patroškinti 5 min. Įdėti krakmolo ir pagardinti mėgstamais prieskoniais. Gerai išmaišyti ir troškinkiti dar 15 min.
Lėkštės viduryje sudėti ryžius, aplink užpilti troškiniu. Patiekalą papuošti alyvuogėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
