Vištiena su ryžiais
AUTORIUS:
Svetlana
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos filė
200 gramų ryžiai
1 valgomasis šaukštas tikka masala padažas
3 valgomieji šaukštai saldžiarūgštis padažas
1 arbatinis šaukštelis krakmolas
1 vienetas paprika
1 vienetas poras
4 skiltelės česnakai
50 mililitrų vanduo
5 vienetai alyvuogės (papuošimui)
10 mililitrų aliejus (kepimui)
5 gramai prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje, kol ryžiai verda, šiaudeliais supjaustyti papriką ir vištieną, porus – pusžiedžiais, česnako skilteles perpjauti per pusę.
2.
Į įkaitintą keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti vištieną, papriką, porus, sudėti česnakus. Įkrėsti dviejų rūšių padažo ir įpilti vandens, patroškinti 5 min. Įdėti krakmolo ir pagardinti mėgstamais prieskoniais. Gerai išmaišyti ir troškinkiti dar 15 min.
3.
Lėkštės viduryje sudėti ryžius, aplink užpilti troškiniu. Patiekalą papuošti alyvuogėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištiena su ryžiais

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje, kol ryžiai verda, šiaudeliais supjaustyti papriką ir vištieną, porus – pusžiedžiais, česnako skilteles perpjauti per pusę.

  2. Į įkaitintą keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti vištieną, papriką, porus, sudėti česnakus. Įkrėsti dviejų rūšių padažo ir įpilti vandens, patroškinti 5 min. Įdėti krakmolo ir pagardinti mėgstamais prieskoniais. Gerai išmaišyti ir troškinkiti dar 15 min.

  3. Lėkštės viduryje sudėti ryžius, aplink užpilti troškiniu. Patiekalą papuošti alyvuogėmis.

Receptą atsiuntė Svetlana
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų