400 gramų | vištienos filė |
200 gramų | ryžiai |
1 valgomasis šaukštas | tikka masala padažas |
3 valgomieji šaukštai | saldžiarūgštis padažas |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | poras |
4 skiltelės | česnakas |
50 mililitrų | vanduo |
5 vienetai | alyvuogių (papuošimui) |
10 mililitrų | aliejaus (kepimui) |
5 gramai | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vestuvinė rusiška žąsis
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Aštrūs sparneliai
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- "Girta vištiena"
- Vištiena su ryžiais
- Orkaitėje kepta višta
- Kepsneliai su slyvomis
- Paukštiena su pievagrybiais
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Kepta višta su obuoliais
- Paukštiena lizdeliuose (greitai)
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Labai paprasti koldūnai
- Marinuoti vištienos ketvirčiai
- Vištienos troškinys
- Kepta vištiena
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Kiniški sparneliai
Vištiena su ryžiais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Ryžiai,
200 gramų -
Tikka masala padažas ,
1 valgomasis šaukštas -
Saldžiarūgštis padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Vanduo,
50 mililitrų -
Alyvuogės, papuošimui,
5 vienetai -
Aliejus, kepimui,
10 mililitrų -
Prieskoniai,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje, kol ryžiai verda, šiaudeliais supjaustyti papriką ir vištieną, porus – pusžiedžiais, česnako skilteles perpjauti per pusę.
Į įkaitintą keptuvę įpilti aliejaus ir pakepinti vištieną, papriką, porus, sudėti česnakus. Įkrėsti dviejų rūšių padažo ir įpilti vandens, patroškinti 5 min. Įdėti krakmolo ir pagardinti mėgstamais prieskoniais. Gerai išmaišyti ir troškinkiti dar 15 min.
Lėkštės viduryje sudėti ryžius, aplink užpilti troškiniu. Patiekalą papuošti alyvuogėmis.