Virta žuvis tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | žuvis (virta) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska (tešlai) |
| šiek tiek | acto |
| 2 stiklinės | kvietiniai miltai (tešlai) |
| 4 valgomieji šaukštai | margarinas (tešlai) |
| 1 stiklinė | pienas (tešlai) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai (tešlai) |
| šiek tiek | druska (tešlai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos troškinys
-
Kepta lašiša tešloje
-
Sicilijos ešerys
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Išmarinuota žuvis
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Karosai grietinėje
-
Menkė tešloje
-
Folijoje kepta žuvis
-
Troškinta žuvis
-
Tagliatelle all`astice
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Kepta stinta su krapais
Virta žuvis tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, virta,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska, tešlai
- Actas
-
Kvietiniai miltai, tešlai,
2 stiklinės -
Margarinas, tešlai,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas, tešlai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai, tešlai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska, tešlai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai miltai sumaišomi su kepimo milteliais, sudedamas sutrupintas margarinas, įberiama druskos ir, supylus pieną, suminkoma tešla. Tešla iškočiojama 1 cm storumo lakštu, pusė tešlos padengiama smulkiai suplėšyta ir actu pašlakstyta žuvimi, pabarstoma smulkiai supjaustytu svogūnu ir uždengiama antra lakšto dalimi. Kepinio kraštas užspaudžiamas pynute, o visas viršutinis lakštas subadomas šakute. Kepama, kol aprausvėja. Paduodamas šaltas, supjaustytas riekutėmis, prie arbatos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
