
Lašiša grietinėlės padaže
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
750 gramų | lašišų filė |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 sauja | krapai (smulkinti) |
2 valgomieji šaukštai | laiškiniai česnakai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | citrininiai pipirai |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios (nebūtina) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Lašišos filė supjaustykite į keturis pailgus gabaliukus. Sudėkite juos į kepimo indą, pabarstykite druskos, citrininių pipirų, pabarstykite smulkintų laiškinių česnakų, krapų ir supilkite grietinėlę
2.
Žuvį pašaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite 20-25 min. Prieš baigiant kepti galite žuvį aptepti garstyčiomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša folijoje
-
Marinuota stinta
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Nuostabioji paelija
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Keptas ungurys
-
Kulebekas
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Žuvies kukulaičiai
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Keptos plekšnės
-
Išmarinuota žuvis
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Žuvis padaže
Lašiša grietinėlės padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Lašišų filė,
750 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Krapai, smulkinti,
1 sauja -
Laiškiniai česnakai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Citrininiai pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Garstyčios, nebūtina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė supjaustykite į keturis pailgus gabaliukus. Sudėkite juos į kepimo indą, pabarstykite druskos, citrininių pipirų, pabarstykite smulkintų laiškinių česnakų, krapų ir supilkite grietinėlę
Žuvį pašaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite 20-25 min. Prieš baigiant kepti galite žuvį aptepti garstyčiomis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Maja
2017-11-11 23:49
Kazkodel sutrauke grietinele, gavosi kaip kefyras :(
-
Oksana
2015-11-29 21:59
Reikia isbandyti skanesta.
-
lina
2015-02-24 17:45
Ar galima vietoj grietineles, sumaisyt piena su grietine .ar butu skanu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...