![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Lašiša grietinėlės padaže
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
750 gramų | lašišų filė |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 sauja | krapai (smulkinti) |
2 valgomieji šaukštai | laiškiniai česnakai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | citrininiai pipirai |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios (nebūtina) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Lašišos filė supjaustykite į keturis pailgus gabaliukus. Sudėkite juos į kepimo indą, pabarstykite druskos, citrininių pipirų, pabarstykite smulkintų laiškinių česnakų, krapų ir supilkite grietinėlę
2.
Žuvį pašaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite 20-25 min. Prieš baigiant kepti galite žuvį aptepti garstyčiomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Kepti karosai
-
Keptos midijos su sūriu
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Lašiša su citrina
-
Žuvis pagal Ingą
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Papuošta kepta lydeka
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Lašišos troškinys
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Lašiša su krapų padažu
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
Lašiša grietinėlės padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Lašišų filė,
750 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Krapai, smulkinti,
1 sauja -
Laiškiniai česnakai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Citrininiai pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Garstyčios, nebūtina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė supjaustykite į keturis pailgus gabaliukus. Sudėkite juos į kepimo indą, pabarstykite druskos, citrininių pipirų, pabarstykite smulkintų laiškinių česnakų, krapų ir supilkite grietinėlę
Žuvį pašaukite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepkite 20-25 min. Prieš baigiant kepti galite žuvį aptepti garstyčiomis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Maja
2017-11-11 23:49
Kazkodel sutrauke grietinele, gavosi kaip kefyras :(
-
Oksana
2015-11-29 21:59
Reikia isbandyti skanesta.
-
lina
2015-02-24 17:45
Ar galima vietoj grietineles, sumaisyt piena su grietine .ar butu skanu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...