
Keptas įdarytas karpis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karpis |
100 gramų | sviestas |
3 vienetai | batonas (riekės) |
0.5 stiklinės | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš karpio vidaus organai ištraukiami pro pakaklę. Mėsa išplėšiama nepažeidžiant stuburo ir odos. Mėsa sumalama, sudedamas piene išmirkytas nuspaustas batonas, svieste pakepintos prieskoninės daržovės, įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių, druskos. Viskas išmaišoma, išsukama, atskiedžiama grietinėle, ir tos masės prikemšamas karpis. Įdarytas karpis dedamas į sviestu išteptą keptuvą, apibarstomas džiūvėsėliais, įpilama truputis vandens. Kepama orkaitėje. Įdarytas karpis tiekiamas pusdubenyje, apibarstytas petražolių lapeliais, pašlakstytas sultiniu, kuriame kepė. Su juo tiekiama keptų bulvių, šviežių daržovių salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su svogunais marinate
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Silkė su manų koše
-
Tagliatelle all`astice
-
Menkės kukuliai
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Žuvis padaže
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Lazanija su lašiša
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Žuvies kepsneliai
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Žuvies apkepas
-
Virta žuvis tešloje
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Lašišos apkepas
-
Lašiša grilyje
Keptas įdarytas karpis
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karpis,
1 kilogramas -
Sviestas,
100 gramų -
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai
- Druska
- Muskatas
- Kalendra
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš karpio vidaus organai ištraukiami pro pakaklę. Mėsa išplėšiama nepažeidžiant stuburo ir odos. Mėsa sumalama, sudedamas piene išmirkytas nuspaustas batonas, svieste pakepintos prieskoninės daržovės, įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių, druskos. Viskas išmaišoma, išsukama, atskiedžiama grietinėle, ir tos masės prikemšamas karpis. Įdarytas karpis dedamas į sviestu išteptą keptuvą, apibarstomas džiūvėsėliais, įpilama truputis vandens. Kepama orkaitėje. Įdarytas karpis tiekiamas pusdubenyje, apibarstytas petražolių lapeliais, pašlakstytas sultiniu, kuriame kepė. Su juo tiekiama keptų bulvių, šviežių daržovių salotų.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Ausra
2016-12-18 22:24
O siūti nereikia nes pirma kart darysiu
-
margita
2015-09-26 21:34
o grietine kam?
-
LORETA
2009-04-09 15:11
KAM TIE DZIUVESIAI ANT VIRSAUS? :-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...