
Keptas įdarytas karpis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karpis |
100 gramų | sviestas |
3 vienetai | batonas (riekės) |
0.5 stiklinės | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | grietinė |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš karpio vidaus organai ištraukiami pro pakaklę. Mėsa išplėšiama nepažeidžiant stuburo ir odos. Mėsa sumalama, sudedamas piene išmirkytas nuspaustas batonas, svieste pakepintos prieskoninės daržovės, įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių, druskos. Viskas išmaišoma, išsukama, atskiedžiama grietinėle, ir tos masės prikemšamas karpis. Įdarytas karpis dedamas į sviestu išteptą keptuvą, apibarstomas džiūvėsėliais, įpilama truputis vandens. Kepama orkaitėje. Įdarytas karpis tiekiamas pusdubenyje, apibarstytas petražolių lapeliais, pašlakstytas sultiniu, kuriame kepė. Su juo tiekiama keptų bulvių, šviežių daržovių salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos užkandėlė
-
Karpis su salotomis
-
Tešloje kepta lašiša
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Papuošta kepta lydeka
-
Midijų šašlykai
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Silkė su manų koše
-
Kepta lašiša tešloje
-
Pica su lašiša
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Lašiša garuose
-
Troškinta lydeka
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Įdaryta lazanija
-
Kepta aštri menkė
Keptas įdarytas karpis
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karpis,
1 kilogramas -
Sviestas,
100 gramų -
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai
- Druska
- Muskatas
- Kalendra
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš karpio vidaus organai ištraukiami pro pakaklę. Mėsa išplėšiama nepažeidžiant stuburo ir odos. Mėsa sumalama, sudedamas piene išmirkytas nuspaustas batonas, svieste pakepintos prieskoninės daržovės, įmušamas kiaušinis, įberiama prieskonių, druskos. Viskas išmaišoma, išsukama, atskiedžiama grietinėle, ir tos masės prikemšamas karpis. Įdarytas karpis dedamas į sviestu išteptą keptuvą, apibarstomas džiūvėsėliais, įpilama truputis vandens. Kepama orkaitėje. Įdarytas karpis tiekiamas pusdubenyje, apibarstytas petražolių lapeliais, pašlakstytas sultiniu, kuriame kepė. Su juo tiekiama keptų bulvių, šviežių daržovių salotų.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Ausra
2016-12-18 22:24
O siūti nereikia nes pirma kart darysiu
-
margita
2015-09-26 21:34
o grietine kam?
-
LORETA
2009-04-09 15:11
KAM TIE DZIUVESIAI ANT VIRSAUS? :-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...