500 gramų | lašiša (filė) |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
125 mililitrai | alaus (šviesus) |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Skumbrė su citrina
- Troškintas lynas
- ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
- Kepta skumbrė
- Folijoje kepta lašiša
- Dorada su bulvėmis ispaniskai
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Saldžiarūgštė silkė
- Marinuota žuvis su padažu
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Keptos plekšnės
- Žuvies pyragas
- Lašiša su krapų padažu
- Tradicinė dvaro žuvis adventui
- Žuvies kepsneliai
- Lydekos kepsneliai
- Žuvis padaže
- Firmiški žuvies kepsniukai
- Jūros lydeka Graikiškai
Tešloje kepta lašiša
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša, filė,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Alus, šviesus,
125 mililitrai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvis nuplaunama, supjaustoma juostelėmis, pasūdoma, apšlakstoma citrinos sultimis. Iš miltų, kiaušinio, alaus bei druskos užmaišoma tešla (ji valandą palaikoma). Žuvies gabalai pavoliojami miltuose, suvilgomi paruoštoje tešloje, sudedami į verdantį aliejų (žuvis turi būti apsemta) ir iškepami. Iškepta žuvis patiekiama su biria ryžių koše ar miltiniais gaminiais ir pomidorų padažu.
Komentarai (10)
-
pukuotukas
2011-10-03 18:58
Super kaip skanu! :super2: :mmm: :jee: :soku2: :parselis: :taip:
-
aldona
2010-03-28 00:57
o kiek laiko kepti?
-
Gintas
2010-01-15 14:46
Kad trapi ir skani tešla pavyktu, alus bet koks netinka. Kepėm su miežiniu - skanu, su tais kur daugiausia reklamuojami - ne! :soku2:
-
agne
2009-07-09 20:23
graziai atrodo :parselis:
-
(anonimas)
2009-05-17 14:46
:parselis: