Tešloje kepta lašiša
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų lašiša (filė)
1 stiklinė kvietiniai miltai
1 vienetas kiaušiniai
125 mililitrai alaus (šviesus)
0.5 vieneto citrinos
šiek tiek druska
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvis nuplaunama, supjaustoma juostelėmis, pasūdoma, apšlakstoma citrinos sultimis. Iš miltų, kiaušinio, alaus bei druskos užmaišoma tešla (ji valandą palaikoma). Žuvies gabalai pavoliojami miltuose, suvilgomi paruoštoje tešloje, sudedami į verdantį aliejų (žuvis turi būti apsemta) ir iškepami. Iškepta žuvis patiekiama su biria ryžių koše ar miltiniais gaminiais ir pomidorų padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tešloje kepta lašiša

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvis nuplaunama, supjaustoma juostelėmis, pasūdoma, apšlakstoma citrinos sultimis. Iš miltų, kiaušinio, alaus bei druskos užmaišoma tešla (ji valandą palaikoma). Žuvies gabalai pavoliojami miltuose, suvilgomi paruoštoje tešloje, sudedami į verdantį aliejų (žuvis turi būti apsemta) ir iškepami. Iškepta žuvis patiekiama su biria ryžių koše ar miltiniais gaminiais ir pomidorų padažu.

Reklama:

Komentarai (5)


  • pukuotukas 2011-10-03 18:58

    Super kaip skanu! :super2: :mmm: :jee: :soku2: :parselis: :taip:


  • aldona 2010-03-28 00:57

    o kiek laiko kepti?


  • Gintas 2010-01-15 14:46

    Kad trapi ir skani tešla pavyktu, alus bet koks netinka. Kepėm su miežiniu - skanu, su tais kur daugiausia reklamuojami - ne! :soku2:


  • agne 2009-07-09 20:23

    graziai atrodo :parselis:


  • (anonimas) 2009-05-17 14:46

    :parselis:


Daugiau receptų