Lašiša su krapų ir petražolių padažu
AUTORIUS:
Vija
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai lašiša
1 stiklinė pienas
0.5 vieneto citrinos
20 gramų sviestas
1 arbatinis šaukštelis miltai
1 žiupsnelis krapai
1 žiupsnelis petražolės
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Galima apšlakstyti iš pusės citrinos išspaistomis sultimis.
2.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį.
3.
Per tą laiką pasidaryti padažą: keptuvėje ištirpinti sviestą. Smulkiai supjaustyti krapus ir petražolės lapelius, juos sudėti į tirpstantį sviestą. Įberti druskos. Pamaišyti.
4.
Kai sviestsas ištirps, dar šiek tiek apkepti žalumynus – minutę, dvi.
5.
Tada supilti pieną, suberti persijotus miltus. Maišyti, kol padažas taps vientisas.
6.
Jeigu netenkins tirštumas, koreguoti įpilant daugiau pieno ar daugiau įberti miltų.
7.
Padažu apipilti lašišą. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lašiša su krapų ir petražolių padažu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Galima apšlakstyti iš pusės citrinos išspaistomis sultimis.

  2. Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį.

  3. Per tą laiką pasidaryti padažą: keptuvėje ištirpinti sviestą. Smulkiai supjaustyti krapus ir petražolės lapelius, juos sudėti į tirpstantį sviestą. Įberti druskos. Pamaišyti.

  4. Kai sviestsas ištirps, dar šiek tiek apkepti žalumynus – minutę, dvi.

  5. Tada supilti pieną, suberti persijotus miltus. Maišyti, kol padažas taps vientisas.

  6. Jeigu netenkins tirštumas, koreguoti įpilant daugiau pieno ar daugiau įberti miltų.

  7. Padažu apipilti lašišą. Skanaus.

Receptą atsiuntė Vija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų