
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 gabalai | lašiša |
1 stiklinė | pienas |
0.5 vieneto | citrinos |
20 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | miltai |
1 žiupsnelis | krapai |
1 žiupsnelis | petražolės |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Galima apšlakstyti iš pusės citrinos išspaistomis sultimis.
2.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį.
3.
Per tą laiką pasidaryti padažą: keptuvėje ištirpinti sviestą. Smulkiai supjaustyti krapus ir petražolės lapelius, juos sudėti į tirpstantį sviestą. Įberti druskos. Pamaišyti.
4.
Kai sviestsas ištirps, dar šiek tiek apkepti žalumynus – minutę, dvi.
5.
Tada supilti pieną, suberti persijotus miltus. Maišyti, kol padažas taps vientisas.
6.
Jeigu netenkins tirštumas, koreguoti įpilant daugiau pieno ar daugiau įberti miltų.
7.
Padažu apipilti lašišą. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kulebekas
-
Žuvies kukulaičiai
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvis su cukinija
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Silkė su svogūniukais
-
Virta žuvis tešloje
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Keptos plekšnės
-
Žuvis su persikais
-
Kepta skumbrė
-
Kepti karpiai
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Žuvies-kumpio suktinukai
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Lašiša,
2 gabalai -
Pienas,
1 stiklinė -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Sviestas,
20 gramų -
Miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Krapai,
1 žiupsnelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašiša įtrinama druska ir pipirais. Galima apšlakstyti iš pusės citrinos išspaistomis sultimis.
Lašišos gabaliukai dedami į garpuodį.
Per tą laiką pasidaryti padažą: keptuvėje ištirpinti sviestą. Smulkiai supjaustyti krapus ir petražolės lapelius, juos sudėti į tirpstantį sviestą. Įberti druskos. Pamaišyti.
Kai sviestsas ištirps, dar šiek tiek apkepti žalumynus – minutę, dvi.
Tada supilti pieną, suberti persijotus miltus. Maišyti, kol padažas taps vientisas.
Jeigu netenkins tirštumas, koreguoti įpilant daugiau pieno ar daugiau įberti miltų.
Padažu apipilti lašišą. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...