Lašišos filė apibarstome druska ir pipirais. Paliekame 30 minučių pasimarinuoti.
Krapus susmulkiname ir sumaišome su citrinos sultimis.
Į folijos lakštą dedame žuvies filė gabaliuką, ant viršaus sudedame krapus ir susukame foliją. Kepame 30 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.

Folijoje kepta lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
0.5 kilogramo | lašiša (filė) |
1 sauja | žalumynų (turėjau krapų) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Žuvies pyragas
-
Sicilijos ešerys
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Kepta menkė
-
Menkės kukuliai
-
Kepti karosai
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Jūreivio sapnas
-
Midijų šašlykai
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Pica su lašiša
-
Žuvis tešloje
-
Karpis su salotomis
-
Pyragas su žuvies įdaru
Folijoje kepta lašiša
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Lašiša, filė,
0.5 kilogramo -
Žalumynai, turėjau krapų,
1 sauja -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
Gaminimo eiga:
Lašišos filė apibarstome druska ir pipirais. Paliekame 30 minučių pasimarinuoti.
Krapus susmulkiname ir sumaišome su citrinos sultimis.
Į folijos lakštą dedame žuvies filė gabaliuką, ant viršaus sudedame krapus ir susukame foliją. Kepame 30 minučių 180° C laipsnių orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...