![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepta skumbrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 kilogramas | skumbrė |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kukuliukai
-
Tešloje kepta silkė
-
Virta žuvis tešloje
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Folijoje kepta lašiša
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Lašišos troškinys
-
Midijų šašlykai
-
Silkė su svogunais marinate
-
Lašišos kepsneliai
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Lašišos vėrinukai
-
Žuvies filė
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
Kepta skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Skumbrė,
1 kilogramas - Citrinų sultys
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...