Kepta skumbrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | petražolės |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 kilogramas | skumbrė |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Lašišos suktiniai
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Žuvies troškinys
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Kepta lydeka
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvis ant grilio
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Įdaryti kalmarai
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Skumbrė su citrina
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Krevečių užkepėlė
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
Kepta skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Skumbrė,
1 kilogramas - Citrinų sultys
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
