
Kepta skumbrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 kilogramas | skumbrė |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Žuvis tešloje
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Troškintas lynas
-
Lašiša folijoje
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Žuvies spurgytės
-
Keptos seliavos
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Šutintas upėtakis
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Kepta skumbrė
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
Kepta skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Skumbrė,
1 kilogramas - Citrinų sultys
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...