Kepta skumbrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 kilogramas | skumbrė |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Firmiški žuvies kepsniukai
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Žuvies-kumpio suktinukai
- Virtas karšis
- Tuno blyneliai
- Karpis su sūrio kepurėle
- Silkė su svogunais marinate
- Omarai
- Lazanija su lašiša
- Virta žuvis tešloje
- ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Kepta skumbrė
- Tešloje kepta silkė
- Lydekos kepsneliai
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
- Keptas karpis tešloje
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Saidos filė su ryžiais
Kepta skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Skumbrė,
1 kilogramas - Citrinų sultys
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...