
Kepta skumbrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 kilogramas | skumbrė |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Žuvies zrazai
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Karališkoji silkė
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Kepta aštri menkė
-
Žuvies kotletai
-
Pica su lašiša
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Kepta žuvis su petražolėmis
Kepta skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Skumbrė,
1 kilogramas - Citrinų sultys
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...