Kepta skumbrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | petražolės |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 kilogramas | skumbrė |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su krapų padažu
-
Keptas upėtakis
-
Menkės apkepas su grybais
-
Lašiša grilyje
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Keptas karpis tešloje
-
Šamažuvės filė
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Kepta marinuota menkė
-
Marinuota stinta
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Karališkas Grill otas
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Žuvis pagal Ingą
-
Lašiša su vaisiais
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Midijos su špinatais
Kepta skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Skumbrė,
1 kilogramas - Citrinų sultys
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
