
Kepta skumbrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 kilogramas | skumbrė |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Marinuota stinta
-
Šamažuvės filė
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Kepta lašiša
-
Silkė su svogunais marinate
-
Tešloje kepta lašiša
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Šutintas upėtakis
-
Tagliatelle all`astice
-
Tuno blyneliai
-
Silkė su morkomis
-
Silkė pataluose
-
Sicilijos ešerys
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Kepta žuvis
-
Karpis su salotomis
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
ZIGMO lašiša su karamelizuota sojos, cukranendrių cukraus ir laimo plutele
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
Kepta skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Skumbrė,
1 kilogramas - Citrinų sultys
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...