
Kepta skumbrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 kilogramas | skumbrė |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Lašišos kepsneliai
-
Silkė su svogūniukais
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Virta žuvis tešloje
-
Redos lašiša
-
Žuvis tešloje
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Kepta lašiša
-
Virta žuvis tešloje
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Suktinukai
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
Kepta skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Skumbrė,
1 kilogramas - Citrinų sultys
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...