
Menkės kotletukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | menkės (file) |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai (milteliai) |
šiek tiek | kmynai |
4 riekės | duona |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 sauja | kalendra (smulkinta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitintuose riebaluose apkepti svogūną, česnaką iki ausinės rudos spalvos. Pridėti cinamono, gvazdikėlių ir kmynų. Išmaišyti ir sudėti į dubenį.
2.
Duoną apšlakstyti citrinų sultimis. Duoną ir žuvies file gerai išminkyti iki vientisos masės, įmušti kiaušinį, sumaišyti su kepintais svogūnais, dėti smulkiai pjaustytas paprikas, dėti likusius prieskonius ir viską išmaišyti.
3.
Formuoti kotletus ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Kepta žuvis su grybais
-
Karpis, šutintas aluje
-
Lašišos suktiniai
-
Lašiša „My little secret“
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Kepta žuvies filė
-
Karosai grietinėje
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvis tešloje
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Karališkas Grill otas
-
Silkė su morkomis
-
Folijoje kepta žuvis
-
Keptas starkis
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Išmarinuota žuvis
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Tagliatelle all`astice
Menkės kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Menkės, file,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė - Cinamonas
- Gvazdikėliai, milteliai
- Kmynai
-
Duona,
4 riekės -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Kalendra, smulkinta,
1 sauja -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Dižono garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintuose riebaluose apkepti svogūną, česnaką iki ausinės rudos spalvos. Pridėti cinamono, gvazdikėlių ir kmynų. Išmaišyti ir sudėti į dubenį.
Duoną apšlakstyti citrinų sultimis. Duoną ir žuvies file gerai išminkyti iki vientisos masės, įmušti kiaušinį, sumaišyti su kepintais svogūnais, dėti smulkiai pjaustytas paprikas, dėti likusius prieskonius ir viską išmaišyti.
Formuoti kotletus ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...