Menkės kotletukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | menkės (file) |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai (milteliai) |
šiek tiek | kmynai |
4 riekės | duona |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 sauja | kalendra (smulkinta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitintuose riebaluose apkepti svogūną, česnaką iki ausinės rudos spalvos. Pridėti cinamono, gvazdikėlių ir kmynų. Išmaišyti ir sudėti į dubenį.
2.
Duoną apšlakstyti citrinų sultimis. Duoną ir žuvies file gerai išminkyti iki vientisos masės, įmušti kiaušinį, sumaišyti su kepintais svogūnais, dėti smulkiai pjaustytas paprikas, dėti likusius prieskonius ir viską išmaišyti.
3.
Formuoti kotletus ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašišos troškinys
- Žuvis ant grilio
- Karpis su porais
- Silkė su manų koše
- Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
- Karpis, šutintas aluje
- Kepta aštri menkė
- Lašiša su daržovėmis
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Menkė su krienais ir grietine
- Tešloje kepti žuvies piršteliai
- Skumbrė mikrobanginėje
- Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Silkė su džiovintais grybais
- Jūros lydeka su kuskusu
- Žuvies ir pupelių blynai
- Apelsininė lašiša
- Žuvies troškinys
- Keptos seliavos su kiaušiniais
Menkės kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Menkės, file,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė - Cinamonas
- Gvazdikėliai, milteliai
- Kmynai
-
Duona,
4 riekės -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Kalendra, smulkinta,
1 sauja -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Dižono garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintuose riebaluose apkepti svogūną, česnaką iki ausinės rudos spalvos. Pridėti cinamono, gvazdikėlių ir kmynų. Išmaišyti ir sudėti į dubenį.
Duoną apšlakstyti citrinų sultimis. Duoną ir žuvies file gerai išminkyti iki vientisos masės, įmušti kiaušinį, sumaišyti su kepintais svogūnais, dėti smulkiai pjaustytas paprikas, dėti likusius prieskonius ir viską išmaišyti.
Formuoti kotletus ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...