
Menkės kotletukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | menkės (file) |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai (milteliai) |
šiek tiek | kmynai |
4 riekės | duona |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
1 sauja | kalendra (smulkinta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Įkaitintuose riebaluose apkepti svogūną, česnaką iki ausinės rudos spalvos. Pridėti cinamono, gvazdikėlių ir kmynų. Išmaišyti ir sudėti į dubenį.
2.
Duoną apšlakstyti citrinų sultimis. Duoną ir žuvies file gerai išminkyti iki vientisos masės, įmušti kiaušinį, sumaišyti su kepintais svogūnais, dėti smulkiai pjaustytas paprikas, dėti likusius prieskonius ir viską išmaišyti.
3.
Formuoti kotletus ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Įdaryta lazanija
-
Kepti karosai
-
Sicilijos ešerys
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Lašiša folijoje
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Lašišos troškinys
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Kepta stinta
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Lašišos kepsneliai
-
Eršketas šampane
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies kotletai
Menkės kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Menkės, file,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė - Cinamonas
- Gvazdikėliai, milteliai
- Kmynai
-
Duona,
4 riekės -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Kalendra, smulkinta,
1 sauja -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
-
Dižono garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintuose riebaluose apkepti svogūną, česnaką iki ausinės rudos spalvos. Pridėti cinamono, gvazdikėlių ir kmynų. Išmaišyti ir sudėti į dubenį.
Duoną apšlakstyti citrinų sultimis. Duoną ir žuvies file gerai išminkyti iki vientisos masės, įmušti kiaušinį, sumaišyti su kepintais svogūnais, dėti smulkiai pjaustytas paprikas, dėti likusius prieskonius ir viską išmaišyti.
Formuoti kotletus ir kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...