Eršketas šampane
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai eršketas
šiek tiek sviestas
šiek tiek citrinos
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1. Žuvis turi būti šviežia – geriausiai gyva iš tvenkinio ar akvariumo. Eršketą išdarinėti, švariai išplauti. Supjaustyti – galvą ir uodegą palikti žuvienei.

2. Žuvies gabalus dedam į puodą. Sudėti žolelės, kelis griežinėlius citrinos ir sviesto – 50 g (pora šaukštų). Pilam šampaną, kad žuvis butu padengta iki pusės (apie 300 ml).

3. Puodą uždengti. Kai pamatysim kad verda, sumažinti ugnį ir virti 15 min.

Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Eršketas šampane

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Žuvis turi būti šviežia – geriausiai gyva iš tvenkinio ar akvariumo. Eršketą išdarinėti, švariai išplauti. Supjaustyti – galvą ir uodegą palikti žuvienei.

2. Žuvies gabalus dedam į puodą. Sudėti žolelės, kelis griežinėlius citrinos ir sviesto – 50 g (pora šaukštų). Pilam šampaną, kad žuvis butu padengta iki pusės (apie 300 ml).

3. Puodą uždengti. Kai pamatysim kad verda, sumažinti ugnį ir virti 15 min.

Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (6)


  • Ovidijus 2019-04-20 18:53

    Kaip geriausiai svariausia , nuvalyt ersketo zvinus, ten sarvai .


  • Ramute 2018-06-09 00:45

    Is tiesu pavyko skonis kazkas nepaprasto.nuostabu.


  • to mamukas 2015-01-14 16:00

    Nuodinga špyga yra stubure. Ir dar raketinio kuro bakai subinėj. Pasakorka tu suknista...


  • mamukas 2012-12-22 18:22

    jo stubure yra nuodinga styga .Iš senovinės rusų kulinarinės knygos.


  • as 2010-07-31 18:55

    kokia baisi zuvis :-D bet gal skanu


  • mimi 2010-02-22 23:19

    Na cia labiau turtingiems tinka :) noreciau nors pauostyt :)


Daugiau receptų