2 kilogramai | eršketas |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | citrinos |
šiek tiek | prieskoniai |
2. Žuvies gabalus dedam į puodą. Sudėti žolelės, kelis griežinėlius citrinos ir sviesto – 50 g (pora šaukštų). Pilam šampaną, kad žuvis butu padengta iki pusės (apie 300 ml).
3. Puodą uždengti. Kai pamatysim kad verda, sumažinti ugnį ir virti 15 min.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis "lenkiškame" padaže
- Žuvies blyneliai
- Silkė su svogunais marinate
- Kepta lašiša
- Saidos filė su ryžiais
- Karosai grietinėje
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Česnakinės čili krevetės "Firminės"
- Menkės kotletukai
- Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
- Jūros lydeka su kuskusu
- Žuvies ir pupelių blynai
- Lašiša su pievagrybiais
- Marinuotas keptas sterkas
- Orkaitėje kepta žuvis
- Žuvies kotletai su grybais
- Margaritos žuvies apkepas
- Lašiša „My little secret“
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Menkė su apelsinais
Eršketas šampane
- Paruošimo laikas:
-
Eršketas,
2 kilogramai - Sviestas
- Citrinos
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Žuvis turi būti šviežia – geriausiai gyva iš tvenkinio ar akvariumo. Eršketą išdarinėti, švariai išplauti. Supjaustyti – galvą ir uodegą palikti žuvienei.
2. Žuvies gabalus dedam į puodą. Sudėti žolelės, kelis griežinėlius citrinos ir sviesto – 50 g (pora šaukštų). Pilam šampaną, kad žuvis butu padengta iki pusės (apie 300 ml).
3. Puodą uždengti. Kai pamatysim kad verda, sumažinti ugnį ir virti 15 min.
Skanaus :)
Komentarai (7)
-
Ovidijus
2019-04-20 18:53
Kaip geriausiai svariausia , nuvalyt ersketo zvinus, ten sarvai .
-
Ramute
2018-06-09 00:45
Is tiesu pavyko skonis kazkas nepaprasto.nuostabu.
-
to mamukas
2015-01-14 16:00
Nuodinga špyga yra stubure. Ir dar raketinio kuro bakai subinėj. Pasakorka tu suknista...
-
mamukas
2012-12-22 18:22
jo stubure yra nuodinga styga .Iš senovinės rusų kulinarinės knygos.
-
as
2010-07-31 18:55
kokia baisi zuvis :-D bet gal skanu
-
mimi
2010-02-22 23:19
Na cia labiau turtingiems tinka :) noreciau nors pauostyt :)