Karpį išvalykite, nuplaukite. Nupjaukite karpio galvą ir uodegą. Tada žuvį perpjaukite išilgai ties stuburu į dvi dalis. Nupjaukite pelekus ir supjaustykite karpį stačiakampiais gabalais. Juos įtrinkite druska ir pipirais.
Iš tešlai skirtų produktų (kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių) užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliokite karpio gabalėlius ir kepkite ant nedidelės ugnies.
Tešloje keptą karpį patiekite su bulvių koše ir salotomis.

Keptas karpis tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | karpis |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su lašiša
-
Papuošta kepta lydeka
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Kepta lašiša
-
Žuvis tešloje
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Žuvies užkepėlė
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Menkės apkepas su grybais
-
Žuvis pagal Ingą
-
Žuvis su migdolais
-
Keptas upėtakis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Kepta lašiša tešloje
-
Saidos filė su ryžiais
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
Keptas karpis tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Karpis,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpį išvalykite, nuplaukite. Nupjaukite karpio galvą ir uodegą. Tada žuvį perpjaukite išilgai ties stuburu į dvi dalis. Nupjaukite pelekus ir supjaustykite karpį stačiakampiais gabalais. Juos įtrinkite druska ir pipirais.
Iš tešlai skirtų produktų (kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių) užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliokite karpio gabalėlius ir kepkite ant nedidelės ugnies.
Tešloje keptą karpį patiekite su bulvių koše ir salotomis.
Reklama:
Komentarai (3)
-
as
2009-11-27 19:17
nekepdavau zuvies, nes nezinojau kaip padaryt, kad butu skanu, nuo dabar jau kepsiu zuvi. :-) :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...