Keptas karpis tešloje
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
5 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 stiklinė pienas
1 vienetas kiaušiniai
1 vienetas karpis
4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Karpį išvalykite, nuplaukite. Nupjaukite karpio galvą ir uodegą. Tada žuvį perpjaukite išilgai ties stuburu į dvi dalis. Nupjaukite pelekus ir supjaustykite karpį stačiakampiais gabalais. Juos įtrinkite druska ir pipirais.
Iš tešlai skirtų produktų (kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių) užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliokite karpio gabalėlius ir kepkite ant nedidelės ugnies.
Tešloje keptą karpį patiekite su bulvių koše ir salotomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptas karpis tešloje

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Karpį išvalykite, nuplaukite. Nupjaukite karpio galvą ir uodegą. Tada žuvį perpjaukite išilgai ties stuburu į dvi dalis. Nupjaukite pelekus ir supjaustykite karpį stačiakampiais gabalais. Juos įtrinkite druska ir pipirais.
Iš tešlai skirtų produktų (kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių) užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliokite karpio gabalėlius ir kepkite ant nedidelės ugnies.
Tešloje keptą karpį patiekite su bulvių koše ir salotomis.

Reklama:

Komentarai (1)


  • as 2009-11-27 19:17

    nekepdavau zuvies, nes nezinojau kaip padaryt, kad butu skanu, nuo dabar jau kepsiu zuvi. :-) :super:


Daugiau receptų