šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | karpis |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Iš tešlai skirtų produktų (kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių) užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliokite karpio gabalėlius ir kepkite ant nedidelės ugnies.
Tešloje keptą karpį patiekite su bulvių koše ir salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Troškinta žuvis su morkomis
- Žuvies blyneliai
- Tešloje kepta lašiša
- Menkė su krienais ir grietine
- Paltusas (juodasis) su daržovėmis
- Lašiša folijoje
- Kepti grilyje oto gabalėliai
- Keptas įdarytas karpis
- Firmiški žuvies kepsniukai
- Lynas, keptas ant grotelių
- Tuno blyneliai
- Žuvies pudingas
- Kepta aštri menkė
- Keptas karpis Kūčioms
- Įdaryta lydeka
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Lašiša su krapų padažu
Keptas karpis tešloje
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Karpis,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Karpį išvalykite, nuplaukite. Nupjaukite karpio galvą ir uodegą. Tada žuvį perpjaukite išilgai ties stuburu į dvi dalis. Nupjaukite pelekus ir supjaustykite karpį stačiakampiais gabalais. Juos įtrinkite druska ir pipirais.
Iš tešlai skirtų produktų (kiaušinio, miltų, pieno ir prieskonių) užmaišykite grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliokite karpio gabalėlius ir kepkite ant nedidelės ugnies.
Tešloje keptą karpį patiekite su bulvių koše ir salotomis.
Komentarai (3)
-
as
2009-11-27 19:17
nekepdavau zuvies, nes nezinojau kaip padaryt, kad butu skanu, nuo dabar jau kepsiu zuvi. :-) :super: