Kepta lašiša
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
400 gramų lašiša
1 valgomasis šaukštas garstyčios
2 valgomieji šaukštai medus
0.5 vieneto citrinos
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lašišos filė supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska bei pipirais.

Medų sumaišykite su garstyčiomis ir šviežiai spaustomis citrinų sultimis (sulčių užteks tiek, kiek išspausite iš pusės citrinos).

Įtrinkite žuvį medaus ir garstyčių marintu ir palaikykite apie 1 valandą.

Kepkite 190° C orkaitėje apie 15 minučių.

Gero apetito :-)

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta lašiša

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Lašišos filė supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska bei pipirais.

Medų sumaišykite su garstyčiomis ir šviežiai spaustomis citrinų sultimis (sulčių užteks tiek, kiek išspausite iš pusės citrinos).

Įtrinkite žuvį medaus ir garstyčių marintu ir palaikykite apie 1 valandą.

Kepkite 190° C orkaitėje apie 15 minučių.

Gero apetito :-)

Reklama:

Komentarai (6)


  • Sandra(Maisto technologė, kvalifikuota virėja- konditerė) 2019-11-07 12:40

    Lašišą kepu 210 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min. Tikrai ne 15.


  • VIOLETA 2015-02-18 20:38

    Dekoju uz recepta. Tikras gardumelis!


  • Ina 2014-11-03 21:17

    Labai skanu :)


  • Jurga 2014-08-17 12:52

    Labai skanu, gaminsiu dar ir dar :)))


  • Nora 2014-07-28 23:38

    Aciu uz recepta,seimynai patiko :)


  • Dovile 2013-10-27 23:09

    Atrodo skaniai,reiks pabandyti.medus visad duoda gera skoni,esu daug katru bandziusi su vistiena.


Daugiau receptų