šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
400 gramų | lašiša |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
2 valgomieji šaukštai | medus |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | druska |
Medų sumaišykite su garstyčiomis ir šviežiai spaustomis citrinų sultimis (sulčių užteks tiek, kiek išspausite iš pusės citrinos).
Įtrinkite žuvį medaus ir garstyčių marintu ir palaikykite apie 1 valandą.
Kepkite 190° C orkaitėje apie 15 minučių.
Gero apetito :-)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies maltiniai
- Žuvis tešloje
- Lašišos kepsneliai
- Žuvis krakmolo apvalkale
- Žuvies filė
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Žuvies pyragas
- Spageti su alyvuogėmis
- Keptas ungurys
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Dorada su bulvėmis ispaniskai
- Karosai grietinėje
- Žuvų piršteliai (naminiai)
- Skumbrė mikrobanginėje
- Skumbrė su citrina
- Troškinta žuvis
- Keptas įdarytas karpis
- Žuvies kukuliai
Kepta lašiša
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Lašiša,
400 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lašišos filė supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska bei pipirais.
Medų sumaišykite su garstyčiomis ir šviežiai spaustomis citrinų sultimis (sulčių užteks tiek, kiek išspausite iš pusės citrinos).
Įtrinkite žuvį medaus ir garstyčių marintu ir palaikykite apie 1 valandą.
Kepkite 190° C orkaitėje apie 15 minučių.
Gero apetito :-)
Komentarai (9)
-
Sandra(Maisto technologė, kvalifikuota virėja- konditerė)
2019-11-07 12:40
Lašišą kepu 210 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min. Tikrai ne 15.
-
VIOLETA
2015-02-18 20:38
Dekoju uz recepta. Tikras gardumelis!
-
Ina
2014-11-03 21:17
Labai skanu :)
-
Jurga
2014-08-17 12:52
Labai skanu, gaminsiu dar ir dar :)))
-
Nora
2014-07-28 23:38
Aciu uz recepta,seimynai patiko :)
-
Dovile
2013-10-27 23:09
Atrodo skaniai,reiks pabandyti.medus visad duoda gera skoni,esu daug katru bandziusi su vistiena.