
Rūkytas Karpis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai | karpis |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 galva | česnakas |
1 saujelė | krapai |
2 valgomieji šaukštai | česnakiniai prieskoniai |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 arbatinis šaukštelis | malta saldžioji raudonoji paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.
2.
Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.
3.
Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.
4.
Valgyti atvėsusią. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Kepta lašiša tešloje
-
Žuvies kotletai
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Keptas karšis
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Menkės kukuliai
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Žuvies blynukai
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Žuvies filė
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Menkė garuose
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Karpis su porais
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Keptos plekšnės
Rūkytas Karpis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Karpis,
2 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Česnakas,
1 galva -
Krapai,
1 saujelė -
Česnakiniai prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.
Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.
Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.
Valgyti atvėsusią. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...