Rūkytas Karpis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 2 vienetai | karpis |
| 1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
| 1 galva | česnakas |
| 1 saujelė | krapai |
| 2 valgomieji šaukštai | česnakiniai prieskoniai |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | malta saldžioji raudonoji paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.
2.
Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.
3.
Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.
4.
Valgyti atvėsusią. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saidos filė su ryžiais
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Žuvies užkepėlė
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Šamų kotletukai
-
Saida margoje tešloje
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Keptas karšis
-
Lašiša su citrina
-
Žuvies kukulaičiai
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Menkės kotletukai
-
Lašišos kepsneliai
-
Keptas įdarytas karpis
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
Rūkytas Karpis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Karpis,
2 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Česnakas,
1 galva -
Krapai,
1 saujelė -
Česnakiniai prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.
Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.
Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.
Valgyti atvėsusią. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
