Rūkytas Karpis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai | karpis |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 galva | česnakas |
1 saujelė | krapai |
2 valgomieji šaukštai | česnakiniai prieskoniai |
1 valgomasis šaukštas | druska |
1 arbatinis šaukštelis | malta saldžioji raudonoji paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.
2.
Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.
3.
Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.
4.
Valgyti atvėsusią. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Nuostabioji paelija
- Kepta stinta
- Karpis su salotomis
- Kepti karosai
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Žuvies pyragas
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Marinuotas keptas sterkas
- Keptas upėtakis
- Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
- Žuvis su cukinija
- Keptas upėtakis
- Žuvytės tešloje
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Žuvies kukulaičiai
- Žuvies kukuliai
- Lazanija su lašiša
- Lašiša sluoksniuotoje tešloje
- Skumbrė su svogūnais grilyje
- Folijoje kepta skumbrė
Rūkytas Karpis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Karpis,
2 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Česnakas,
1 galva -
Krapai,
1 saujelė -
Česnakiniai prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Malta saldžioji raudonoji paprika,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.
Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.
Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.
Valgyti atvėsusią. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...