Rūkytas Karpis
AUTORIUS:
Darius
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai karpis
1 pakelis kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai
1 galva česnakas
1 saujelė krapai
2 valgomieji šaukštai česnakiniai prieskoniai
1 valgomasis šaukštas druska
1 arbatinis šaukštelis malta saldžioji raudonoji paprika
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.
2.
Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.
3.
Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.
4.
Valgyti atvėsusią. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Rūkytas Karpis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išvalyti karpį, geriau jį išdarinėti per nugarą.

  2. Visais prieskoniai ištrinti išvalytą karpį. Palaikyti per naktį.

  3. Žuvį nuvarvinti ir dėti į rūkyklą pusvalandžiui.

  4. Valgyti atvėsusią. Skanaus!

Receptą atsiuntė Darius
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų