![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
šiek tiek | žuvis (Jūrų vėgėlė) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | prieskoniai |
50 gramų | raudonas vynas (naminis) |
šiek tiek | sūris (Kamemberas) |
šiek tiek | abrikosų (džiovinti) |
Žuvį supjaustom gabalais. Dedam prieskonių, petražolių ir gerai išmaišom.
Kepimo formą patepti aliejumi, sudėti žuvį ir įkaitintoje iki 190-200 laipsnių orkaitėje kepti 10 minučių.
Formą ištraukti, ant žuvies sudėti sūrio ir džiovintų abrikosų gabalėlius. Abrikosų galima daugiau – tikrai skanu su žuvimi.
Taip pat sudėti virtų bulvių griežinėlius. Viską apipilti vynu – turėjau naminio vynuogių vyno.
Formą vėl šauname į orkaitę ir kepame dar 15 minučių.
Labai paprasta, skanu ir gražu :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suktinukai
-
Plekšnės filė su plutele
-
Lašiša su krapų padažu
-
Žuvies kukuliai
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Keptos kuojos
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Plekšnė su padažu
-
Saidos filė su ryžiais
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Menkė garuose
-
Midijos su špinatais
-
Kepta marinuota menkė
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Keptas upėtakis
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Tagliatelle all`astice
Orkaitėje kepta žuvis
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
- Žuvis, Jūrų vėgėlė
- Petražolės
- Prieskoniai
-
Raudonas vynas, naminis,
50 gramų - Sūris, Kamemberas
- Abrikosai, džiovinti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvis parduodama jau be galvos ir uodegos. Tai tik atšaldyti, peiliuku nuvalyti odą – žuvis yra bežvynė, bet reikia pašalinti gleivių sluoksnį. Išimti vidurius – jų būna labai nedaug.
Žuvį supjaustom gabalais. Dedam prieskonių, petražolių ir gerai išmaišom.
Kepimo formą patepti aliejumi, sudėti žuvį ir įkaitintoje iki 190-200 laipsnių orkaitėje kepti 10 minučių.
Formą ištraukti, ant žuvies sudėti sūrio ir džiovintų abrikosų gabalėlius. Abrikosų galima daugiau – tikrai skanu su žuvimi.
Taip pat sudėti virtų bulvių griežinėlius. Viską apipilti vynu – turėjau naminio vynuogių vyno.
Formą vėl šauname į orkaitę ir kepame dar 15 minučių.
Labai paprasta, skanu ir gražu :)
Komentarai (6)
-
Virginija
2011-01-28 17:11
iš nuotraukų tai atrodo neiškepus gerai o:-) :taip: :bravo: %-) , :parselis:
-
skanumelis
2011-01-22 23:56
:super2: :super: :super: :super: :super:
-
niam niam
2010-03-29 19:17
Atrodo labai skaniai :super2: , o skonis tikriausiai dar skanesnis :soku2:
-
Margarita iš Klaipėdos
2010-03-23 19:59
žuvies pavadinimas angliškai - KINGKLIP