šiek tiek | prieskoniai (žuvims, padažui) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
3 vienetai | svogūnai |
400 gramų | grybai |
1 kilogramas | žuvis (filė: menkės, lydekos ar pan.) |
2 skiltelės | česnakas (padažui) |
šiek tiek | krapai (padažui) |
šiek tiek | druska (padažui) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti, padažui) |
6 vienetai | bulvių |
200 gramų | grietinė (padažui) |
Susmulkintą svogūną pakepinti 2-3 minutes. Po to sudėkite smulkintus grybus ir pakepinkite dar 2 minutes. Kubeliais supjaustytas bulves pakepinkite 5 minutes.
Pasigaminkite padažą: sumaišykite grietinę su smulkintais krapais, sutrintais česnakais ir prieskoniais.
Į kepimo indelius įpilkite šiek tiek padažo, sudėkite žuvies gabaliukus, pakepintus svogūnus, grybus, bulves, padažą. Kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Užberkite sūriu ir kepkite dar 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karpis pietums
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Kepta marinuota žuvis
- Sardelės apsuktos bekonu
- Pomidorų padaže keptas šamas
- Įdaryta lazanija
- Lašišos suktiniai
- Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
- Skani zuvytė
- Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
- Plekšnės filė su plutele
- Džiūvėsiuose kepta žuvis
- Saldžiarūgštė silkė
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Žuvies kukulaičiai
- Lašišos šašlykas
- Karališkoji silkė
- Žuvies ir pupelių blynai
- Žuvies ir daržovių apkepas
Žuvies užkepėlė
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, žuvims, padažui
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Grybai,
400 gramų -
Žuvis, filė: menkės, lydekos ar pan.,
1 kilogramas -
Česnakas, padažui,
2 skiltelės - Krapai, padažui
- Druska, padažui
- Juodieji pipirai, malti, padažui
-
Bulvės,
6 vienetai -
Grietinė, padažui,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žuvį įtrinkite prieskoniais ir supjaustykite kubeliais.
Susmulkintą svogūną pakepinti 2-3 minutes. Po to sudėkite smulkintus grybus ir pakepinkite dar 2 minutes. Kubeliais supjaustytas bulves pakepinkite 5 minutes.
Pasigaminkite padažą: sumaišykite grietinę su smulkintais krapais, sutrintais česnakais ir prieskoniais.
Į kepimo indelius įpilkite šiek tiek padažo, sudėkite žuvies gabaliukus, pakepintus svogūnus, grybus, bulves, padažą. Kepkite 180-200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Užberkite sūriu ir kepkite dar 5 minutes.
Komentarai (4)
-
donata
2014-02-18 22:51
Bandėm ir gan patiko :)